-Bal123- Ezgiegin geçmeyen bel ve kasık ağrıları 🤦🏻♀️ moral bozukluğu, stres, kafaya takma, hepsi birleşti hem fiziksel hem zihinsel çöktüm galiba
Virgo Ezgiegin maalesef bir sağıma bir soluma dönmekten kalçalarımın ağrısından uyuyamıyorum artık hiç ve doğum korkusundan 😅 siz kaçıncı haftasınız normal doğum mu yapacaksınız
Humzee16 Ezgiegin küçük bir süt partisinden sonra uyumaya geçeceğim ❤️ Son zamanlar iyi uyumaya çalışın 😂🙈🐣
kalbiminpariltisi Nagihan5454 36+0 tuvalete taşındım, midem yanmasından da ayrıca mümkün değiş uyumak 😂
Ezgiegin Nilaydmr kalbiminpariltisi beyaz leblebi ve salatalık bana cok iyi geldi.Bir haftaya kadar bende oyleydim.Uykudan uyandiracak tarzda mide yanması 🙄
Brownie Ezgiegin 35+0 oldum bugün, çok su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum uyanınca uyuyamıyorum ağrım falan yok neyseki ☹️
Ezgiegin Brownie Herkes bu yorumu yapiyordur ama.Surekli yürüyus yapın.Ben onu yapmadim yeni basladim şuan çok zorlanıyorum keşke vücudumu alistirsaydim diyorum.
Ezgiegin Nagihan5454 ku4iremmmm- Kacinci haftadasiniz😓 Bende öyleyim.Saga dönüyorum sag tarafta agri var sola dön sol ayni otursam bel ağrısı.
ku4iremmmm- Ezgiegin bu saat oldu uyuyamadım hala çokta uykum var ama uyuyamıyorum rahat yatamıyorum sağım solum kaşınıyor son günlerim iyice ağırlaştım astımım da var ikisi birleşince iyice nefesim daralıyor günde bi kere hava alabiliyorum maalesef içim yanıyo bir sürü su içtim geçmiyor tabi bide sürekli lavaboya gidip durmak var
beyzacmvrc Ezgiegin bel ve bacak ağrısındn uyuyamamak 🥺36+4 🥲 Korkuyorum gene sancı mı diye. Şimdi bı ılık su tutup rahatlamaya calisicam. Su hamileliğim boyunca beni bir burun tıkanıklığı birde bel ağrısı mahvetti en çok 😔 uykular iyice haram oldu
Ezgiegin beyzacmvrc Magnezyum hapi iciyor musunuz.Baskidan agriysa bende ayni durumdayım ama normal bir agriysa magzenum benim agrilarimi kesti.
beyzacmvrc Nur680 burun tıkanıklığından çok şikayet ederdim ama bu bel ağrısı daha da beter Geçen gece de böyle uyuyamwdim sabahına kontrol vardı sancı çıktı korkuyorum erken gelecek diye 😓