Beguile Kizlar iyi geceler. Nasil bir terlik tercih etmeliyim? Otel terlikleri gibi olanlarda rahat eder miyim? Ya da crocs tarzi mi? Tercih bir yapamadim.
guzelanne01_ Beguile şuan herkez cros alıyor ama ben sevemiyorum niyeyse Bende alacam hala karar veremedim böyle giderse kocamın terliğine kalacam😅35.ci haftama girmiş bulunmaktayım
Sinemgirgen Beguile bu lohusa beyaz terlikleri kesinlikle çok kaydırıyor Allah korusun onu almayında çorapla beraber giyilebilecek her hangi bir terlik olur ve ben bir tık yüksek taban aldım tuvalet hijyen vs açısından
Beguile guzelanne01_ ben crocs aldim ama suan ayagima olmuyor korkunc sisti 😔 Otel terligi gibi olanlardan da duserim Diye korkuyorum bilemiyorum halen :) Siz 35desiniz biz haftaya doguma giriyoruz 🤣 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, tebrikler
guzelanne01_ Beguile amin amin canım teşekkür ederim Hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Kızımda klasik terliklerden almıştım rahatsız etti açıkcası şuandada klasik Kaynamayan alırım sizde öyle bakın artık rabbim kurtarsın☘️
Bulbulyuvasi Otel terliği gibi olanlar aşırı düz taban ve topuk ağrıtıyor benim tercihim anne terliğinden yana analarımızın kafamıza fırlattığı terlikler çok rahat valla
Bulbulyuvasi Beguile ayy o senin şekerliğin minnos anne ❤️ fiyatı önemli değil ama internette çok dolandırıcı var sen bence pazara gitme şansın varsa ordan bile bakabilirsin valla