HavaveferdininNehiri Arkadaşlar 2 gündür hafif hafif şu sizdiriyo sizce bu suyunun geleceğine mi işarettir.suyun sızması ne kadar süre sonra doğumu gerçekleştirir.
GamzeCan HavaveferdininNehiri kaç haftalıksın, bence doktora gitmelisin ya suyun biterse 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ikinciannelikicin HavaveferdininNehiri nasil iki gundur su sizdiriyor? Doktora gorundun mu? Allah korusun bebegin suyu azalir olur falan. Hareketlerini hissediyomusun?
ikinciannelikicin HavaveferdininNehiri su konusu asla hafife alinmaz. Sanci girivek diye bekleme. Sen sanciyi hissetmeyebilirsin ama bebek neler yasiyordur Allah bilir. Bak onca emek vermissin beklemissin git doktora
Sinmn HavaveferdininNehiri su sızıntısında hemen doktora gitmelisiniz.. haftanızı bilmiyorum ama doğum değilse bile tedavi başlanır, ciddi bir durum çünkü
Deletedmom15257 HavaveferdininNehiri su olduğunu nerden biliyorsun ve biliyorsanız nasil evde duuryorsunuz
HavaveferdininNehiri Deletedmom15257 şu gibi akiyo akıntı falan değil çünkü birden altıma sanki kaçırmışım gibi geliyo
Pcoslubiranne HavaveferdininNehiri 39+4 desin suyum geliyor diyorsun hala gitmedin mi doktora? Benim suyum da birden boşalmadı sızıntı şeklinde geldi o gün doğurdum zaten.
Deletedmom15257 HavaveferdininNehiri hareketleri su bitincede oluyor ona bağlamayın lütfen doktora gidin bu kadar rahat olmanızı anlamadım 😔
Deletedmom15257 HavaveferdininNehiri ve eğer suyun geliyorsa 8 saate müdahale edilmezse sende bebekte büyük risk altındasınız enfeksiyon ikinizede zarar verecek lütfen gidin doktora
Neroizm HavaveferdininNehiri eczaneden amniyon test pedi alin al-sense veya amniosign bir sorun. Son zamanlardaki asiri akinti su sizmasi olarak algilanabiliyor. Belki de degildir.