Rabissh 28 haftaligiz kizlar bugün başladı felaket midem yaniyo çıkardım ama hala devam boğazlarım yaniyo uyuyamıyorum mide yanmasına ne önerirsiniz surupta aldım ama şuan hiç işe yaramadı yardım edin nolur 😭
designermoms Rabissh hangi şurubu kullanıyorsunuz? Benim de uzun zamandır var rennie duo içtiğim an kesiyor 35. Haftadayım iyice şiddetlendi günde 4 kez 2şer ölçek hakkım var içiyorum yatıyorum hiç yanmam olmuyor
Zeynepozcan Rabissh bende iki gün önce dayanamadım acile gittim mide bulantısı ilacı+mide koruyucu serum taktılar o çok iyi geldi bide gaviscon yazdılar
ZeynepAsyaAnnesi Rabissh bir çay kaşığı karbonat atıyorum ağzıma üzerine bir bardak su içiyorum acayip rahatlatıyor bende işe yariyordu deneyin isterseniz doktorunuza da sorun tabi
ddilaraas Gaviscon yasa rennie ve soğuk süt yüksekte yat alcakta tutma yemek borunda yüksekte durması lazım dimdik yatıyorum aylardır:(
designermoms Rabissh dediğim şurubu da bir deneyin isterseniz doktorunuza danışıp Bebeğim yukarı baskı yaptıkça boğazıma çıkıyor yanma içtiğim an direkt rahatlatıyor tavsiye ederim Doktorum bu şurup o yukarı çıkan asiti engelliyor o da yanmayı durduruyor demişti doğala en yakın demişti
didi13 Bugün ilk kez çok yoğun yaşadım mide ekşimesini, taze zencefilden çay kaşığı kadar bi parça sıcak suya koyup bal ilave ettim yudum yudum içtim çok iyi geldi.