Mavisssss Merhaba bnm gecen hafta cumartesı kan testınde 172 cıkmıstı devlette test yptm y gun sonra 3315 cıktı ama kese gorunmuyo basınıza boyle bı olay gelen varmı benı bıraz bılgılendırırse cok sevınırım .
YusufZeynep Bugün gittim doktora benimde transfer 22. Ekim geç döllenme olmuş 5 haftalığız. Keseyi elhamdulillah gördük ama daha bebeği göremedik, kalp atışını duyamadık. İnsan endişeleniyor. Benimde değerim bugün 17056,5.
Mavisssss Bugun doktorum keseyı gormedı o kadar degerı yuksek olmasına ragmen dıs gebelık olablır dedı ve korkuyorum nasıl ne olur dıye :'(
031965 Mavisssss değer normal artmış benimki 10.000 lerdeydi bize doktor ikiz olabilir dedi ama ikiz değildi o kadar yüksek olmasına rağmen:) bir de keseyi görmeden herkese diyolar onu her ihtimal olabilir diye bana da söylemişti çok şükür 18+3 teyiz
031965 Mavisssss ay ben sizi konu sahibi sandım bi an ama ikinci cümlem sizeydi 🤗 keseyi görmenin zamanı var hiç panik yapmayın bekleyin sadece kendinizi yormadan
Deletedmom429 Mavisssss ne alaka yaa benimde ucunci vermm en son 305idinbe gn snrda 4428 ckti bgn ve cok saglikli ilerlio dedi dis gebelk gbi bsyde dmdi haffasni sordm ultrsnda gozuknce soyleycgm ddi icini ferah tut
Mavisssss Ama doktor o degere kese gozukmesı gerekıyo dıyo ama yok kanama oldu deger dustu bugn tekrar cıkmıs anlamadm bıde ınternette arastrdım dıs gebelık baya degışik seyler yazıyo korkuyorum ya 😩😩
Mavisssss Deletedmom429. Haftası bellı mı kese varmı bnm dktrm bu Degerlere gore kese olması lazm deger cok yuksek dıo😩
Deletedmom429 Mavisssss carsmba gbubcgrdi o zmn dedi soylicm sdce saglikli artms onu bil ytr dedi alttan bgn gozukur ama ben istemiyorum bakmak sende istemezsin dedi aynn dedm bakalm carsmba grrz ins🙏
Mavisssss Rabbıma hayırlsını versın saglıklı elı agayı duzgun hayırllı evlat olsun sag saglım kucagına almayı nasıp etsın canm 😗😗