Deletedmom429 Kizlar beni biliyorsunuz gecen psrtsi test sonucum ilk 196 sali gbude 305 cikmisti bugunse baktim smdi 4483 cikmis şoka girdim şuan doktor yemekte bucukt gelcekmis nasil sizce bu bide bana gecen hafta iki gnlk diodu dha nasil oluyorsa 😲😲
Muhammedamine Deletedmom429 son adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor ? Bu değerle kese görünür canım hadi hayırlısı 🤗
Mervebyk Deletedmom429 canım her iki günde degerin 2 katına cıkar bu çok iyi bişeydirs düzenli attıysa 😊
deletedmom6295 Deletedmom429 değer artışı normal öyle çok büyük bir atlama yok arada. kese muhtemelen görünür. hayırlı olaun sağlıkla alın kucağınıza
Deletedmom429 Muhammedamine bes gun oldu salidam beri pzrtsi gel dmsti netten baktim cikmis ohaaa 4483e cikmis bucukta gelck yemektn doktr bekliom 😲😲
Muhammedamine Deletedmom429 mesela canım benim 5 gün adetim geçti keseyi gördüm değerim seninkinden yüksekti 5 haftalıktı . İlk öğrendiğimde ise değer sadee 22 idi ☺️
ikinciannelikicin Deletedmom429 hadi gozun aydin ikiz olabilir canim. Benimde ikinci kan vermemde 1791 cikti doktor ikiz olarak kesin gozuyle bakiyor. Tabi kese kalbi derken beklemem lazim kesinlesmesi icin.
YagizAsyaMom Deletedmom429 10 gün gecikmeyle 2158di değerim kesem gözükmüştü karından sizinde değeriniz le gözükür keseniz🙆♀️
Deletedmom429 Muhammedamine bes gun once 305idi smdi benhalen oldgna innamiorm bide bebek almis basi gidio diolr 😂😂
Deletedmom429 ebrarmom08 canisi eve geldim doktor cokgzl ilerlermis saglikli artmis dedi cok sukur alttan bakmak istemiyorum carsmba gel ultsnda bakalkm dedi folik asitmde aldkm🙈
Deletedmom429 ikinciannelikicin yaaa annemlr kardeslrm hep ole ikiz olsn die dua ediolrdi delirmyn demistm😂😂
Deletedmom429 ikinciannelikicin haftayla ilgli bsy dmdi ben keseyi gormm lzm once bgn alttan olr ama alttan bakmak istemiorm snde istemezsn dedi carsmbagel ultsnda bakalkm dedi 😊
Deletedmom429 Mervebyk 5gn once dedi 305di smdi oooo super artmis saglikli dedi gzl ama alttan bakmak istemem carsmba dedi gel ultsndan bakalm haftasmi onzmn soylerim ddi folik asitnde aldm😊
Deletedmom429 deletedmom6295 altan gozukur ama bakmak istemiorm dedi 48saat gecickmis carsmba gel ultsnda bakalkm cok gzl artmis saglikli ilerlio dedi folik asit yzdi aldim😊
Melissnil Deletedmom429 2günde 1 iki katına katlıyor değeer sonuçların normal artış cnm ikiz oldğunu düşünmüyorum vajinal ultrasonla keseyi görebilirsn =)
Deletedmom429 Pamugumgeliyor aannn hic bilmiorum ben saglikli cok gzl artmis dedi annmlrde ikiz diolr bi sndr olur kesin icimze doguoyo dmsti ama bilmm haftasnda sordm ben bsy diymm keseyi gorcm dedi carsmba gel ama saglikli gzl artms dedi😊
Rojinn Deletedmom429 seni sürekli görüyordum cok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Benimde değerim çok yüksek çıkmıştı bir gün gecikmeyle ama tek gebelikti 😊❤️ Tekrar tebrik ederim
Deletedmom429 Rojinn canimm benim cok teskkur ederim sagliki artmis dedi doktr kese icin carmsba gel bgn alttan bakarm anca ama istemiorm dedi bnde istmiom ddm folik astmde yazdi aldm😊
Deletedmom429 YagizAsyaMom saglikli artmis dedi gzl ilerlio ama alttan bakilir ancak bende bakmak istemem sende istemezsn dedi carsba gel ultsnda bakalm dedi😊
Deletedmom429 AnneyizBizAnne bende sordum ama yne net demedi keseyi gorunce soylicm ama guzel saglikli artms dedi gozleri yerindn cikti kadinin vuuuu dedi carsba gel dedi ultsnda bakalm😂😊
Deletedmom429 Melissnil bakma istemedi bende istemedim ztn onermedi kimse doktra bende o yanli dglm carsmba gel ultsnda bakalm dedi😊
ebrarmom08 Deletedmom429 senin adina cok sevindim kuzum saglikla kucagina aldgn gunleride gorrsn insallah ❤