Merveftm Kızlar 35. Haftadan sonra normal neler yapmaya başladınız ?Doktorunuz herhangi bi tavsiye verdi mi ? Yaklaştıkça stres sarmaya başladı 😶 Nasil kolay açılma olur ,nasıl hemen dogurabilirim diye düşünmekten kendimi alamaz oldum
yanlisanlamaama Merveftm hiç bir şey yapamıyorum yürüyüşe çıkıyorum yolun yarısında sancılar giriyor alttan alttan bıçaklanıyorum resmen 😀 gece desen tuvalete yatak atmayı düşünüyorum artık 😀
elayaz_ Merveftm yapasım yok desem daha doğru olur 😃 bir odadan bir odaya geçmek bile canım istemiyor biraz yürüyüm diye deniyorum dışarı çıktığıma bin pişman oluyorum alt tarafım zonkluyor bacağım ayrı belim ayrı ağrıyor yemek yaparken bile ayakta kalmak istemiyorum bir üşengeçlik geldi bana nedense
Merveftm Dilsay Sakaaa 😂😂 yerim minisi gözünaydın 🤍 Darisi bize artık son haftalar çok zorluyor. Bazen diyorum giidip erkenden aldircam çocuğu diye😂
gokcegokce Dilsay gelişimi önden gidiyormuydu🍀 birde hastanede kalıp igne vs bişiler gerektimi iyidir inşallah
Dilsay gokcegokce Valla hersey mukemmel gidiyordu cok dikkatli ilerliyodum sizinti seklinde suyumum geldiğini fark ettim once yatisim yapildi 2 ciger gelistirici oldum 12 saat magnezyum aldim sonda falan takildi idrarim kontrol edildi ertesi sabah hemen sezaryene alindim🥰1 hafta küvözde kaldı solunum sıkıntısı vardı suan kucagımda gece mesaisindeyiz teyzesi 😂❤️
Merveftm krdgzmm 😂😂 bende 28 29 a kadar aktiftim sürekli yürüyüş spor yapardım . Sonra bı ağırlık çöktü şimdi bı odadan diğer odaya gitmek istemiym😂