Yldzzz16 Mavisim099 şahsen ben tercih etmezdim. Çok rahatsız duruyor hem rahatlık açısından hrm de yenidoğan cildi hassas olur kumaşından tül dantel vs kullanmak istemezdim bu daha çok mevlütlerde kullanılan birşey ama yine de sen bilirsin
Senaykork Mavisim099 kuzu o tüller boyun altını tahriş ediyo devlet umursamaz da özel bunları kabul etmiyo ince battaniye veya muslin olcak diyolar
PrensesAnnesi- Güllü dallı tüllü şeyler değil de daha yumuşak tenini rahatsız etmeyecek şeyler tercih edin yumuşacık battaniyeler var yenidoğanlar için onları kullanabilirsiniz
Yldzzz16 Mavisim099 evet nohut battaniyeler var onlar olur veya bu bazı hastane çıkişları içinde kundaklar var onlar olur yaz bebeğiyse müslin de alabilirsin
PrensesAnnesi- Mavisim099 müslin bezleri var üç katlı tek katlı nohut battaniyeler var yenidoğan örme battaniyeler var onları kullanın canım
adatuna Müslin battaniye kullanın bence bunlar çok rahatsız ve kullanışsız. Görüntüsü de çok demode :(
Mavisim099 Yldzzz16 agustosta doğacak nasipse . O zaman beyaz müslim battaniye bakayim ben 🫶 teşekkür ederim
Mavisim099 Allahkahretmesin1 muslin örtüm varda takimima uymuyor mecbur ona göre muslim veya penye battaniye almam gerek
Mavisim099 ZeynepAsyaAnnesi görüntüye çok önem veriyorum işte 😇 o yüzden böyle pinpirikliyim hep uyum saglasin istiyorum
Allahkahretmesin1 Mavisim099 o sıcakta kesinlikle müslin tercih etmelisin penye bile fazla gelir bebişe