izlmisik-16 Biz 30 haftalık olduuuuk.. bel ve kasık ağrısı iyice kendini göstermeye başladı.. kızım her geçen hün daha sert tekmeler atıyor sağolsun 😂😂 sizde durumlar nasıl hanımlar ?
-Naz- izlmisik-16 31 + 3 haftaligim bazen tekmeleri ağrıtıyor 😁 nefes alamıyorum bazen . Tansiyonum düşüyor galiba
Denisbbs 31+3 bel ve kasık ağrım 0 ama sanki çocuk mideme yapıştı 😁 çok mide ağrılarım oluyor bebitom baskı yapıyormuş ondanmış.
Ginger_ izlmisik-16 ben de bugün 30 haftalık oldum bel ağrım hiç yok da çatı ağrısı oluyo bende penguen gibi yürüyorum 😄
Bulbulyuvasi izlmisik-16 kız bende 30+2yim. Akşam olunca benim prenses içerde boks antrenmanı yapıyor heralde kafa göz dalıyor bana. Vajinama baskı yapıyor bazen idrar yokken idrar var gibi değişik ya bir an önce doğurmak istiyorum 🥲🥲
izlmisik-16 Bulbulyuvasi sen bir de benim kızı gör karnımı delip geçecek resmen 😂😂 ayy çişim yoksa bile varmış gibi hissediyorum şu son zamanlar tuvalette yatacam gibime geliyor 😂😂😂
gizem_zybk izlmisik-16 herkez bişeyden muzdarip benim de 2 gündür karnıma ni sancı giriyor 2 3 kez sonra duruyor büyüyor bebeklerinin normaldir sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 30+3 den selammm🥰🥹
Esved Bizde bugün 30 olduk🌸 çatı ağrısı mı desem mide yanması mı desem hala geçmeyen kusmalar mı desem ne desem bilemedim🤣 kasılmalarım oluyo 1 haftadır , kızçe de en son tersti inşallah dönmüştür 😬 bizde durumlar böyle 😃
ElaytA Esved bizm kiz da makatti 28 de umarım dönmüştür. Bu kadar harekete donmus olacağını umuyorum🤣🤣
Albayrakcansu Haftadan selam . Kaburgamı deliyor haylaz oğlum . Bel ve sırt ağrısından başka ağrımız yok. Kilosunu çok merak ediyorum. Sizler gittiniz mi doktora?
izlmisik-16 Albayrakcansu benim kız 2 hafta önce 1400 gr dı , bir sonraki kontrole daha zaman var o yüzden bilmiyorum 🙄 Sizin bebiş ne kadar?
Esved izlmisik-16 vallahi bende öyle🤣 tuvalette yatmaya karar verdim artık bunedir ya dakika başı tuvalet tuvalet 😬 sol tarafıma yattığımda kaburgam ağrıyo sağa yattığımda reflü tutuyo 🥲