Cansuu2818 10 martta bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalıkken kürtaj oldum genetik sonucum çıktı bi sorun yok ama çok az düzeyde pıhtılaşma çıktı önlem amaçlı doktorum ecopirin verdi kullanan hamile kalan varmı
mho0910 Cansuu2818 ben ilk dogumumu gebelik zehirlenmesi yüzünden Erken doğum yaptım 35 haftalıktı gelişimi 32 haftayla uyumluydu şuan 9 haftalığız kese göründüğü günden buyana kullanıyorum inşaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler
Mhmt1234 Cansuu2818 bende kullanıyorum ilk haftalardan beri doğuma kadar kullanılan kaç milim sizinki
Tugder Ben kullandım . İğne de kullandım . Kalp durması sonucunda genetik testi yaptırdım benim ileri düzeyde pıhtılaşma varmış o yüzden iğneyi 38. Haftaya kadar yani doğuma kadar , ecopirini de sanırım. 34. Haftaya kadar kullandım
Cansuu2818 Tugder ben ne kadar kullanacağımı sorduğumda doktorum bana bebeği görelim bırakırız gibi birşey söyledi yanlış anlamadıysam
Geldefor Ben iki düşük yaptım genetik teste pıhtılaşma iki gende heterizigot çıktı hamile kaldığımı düşündüğüm an coraspirine başladım 2. Ay hamile kaldım şuan hem coraspirin hem oksapar iğne kullanıyorum 21 haftalık gebeyim doğuma kadar iğneye devam
Cansuu2818 Geldefor hmm iğneye gerek var mı diye sordum doktoruma gerek duymadığını düşük seviyede olduğunu ecopirin yeterli olacağını söyledi