ridakegzo ridakegzo ben cuma gıdeceğim bakalım endişelendim bira erken doğum sancısı mı diye?olmadı yazarım sanada cnm
ridakegzo Biryeniannee tesekür ederim cnm inş haftalarda sağlıkla kavusalımda bebişlere ağrılarda sorun değil onlara bişey olmasın
Siyahdnz femme kuzum bende dun gıttım 1600 kılosu benımde az geri yanı bakalım cıger gelıstırcı yaptı ıkı doz ıkı hafta sonra tekrar gidıcem inş almaz hemen kılosu 2 olsun ınsalllah ben gıdene kdr dıye dua ediyorum
femme Biryeniannee yoo doktor gayet iti dedi de be 2 kg olmuştur mu acaba diye o düşünce ile gitmiştim 😬
Biryeniannee Mgdk bizim kizda oylee 🤣 bebeğin hickirdigini hic hisssetmemis Veya bilmeyen anneler var. Ben her gün hissediyorum 🥹
femme Biryeniannee şeker var ya bende gebelik şekeri pek herseyi yiyemiyorum bu hafta Sut yogurt muz bol bol yersem çıkar inşallah :/
Biryeniannee femme ben sade soda içiyorum bence o ise yariyo, yeşil mercimekte çok iyi diyolar bebek için kg aldırıyomus
Ecemakkuzu ayy benimde cumartesi 30+0 dogum iznine ayrılacağım,iş yerinde son 3 gün …zor geçiyor tamamen evde olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Agirlastim iyice siz?
Biryeniannee Ecemakkuzu hadi gözün aydin tadını çıkar evde ☺️ bende agırlastım yatakta dönmek falan çok zorlanıyorum , çoraplarımı giymek vs çok zorlasti artik
femme Biryeniannee Soda içiyorum aslında:/ ama anası babası minyon aslında bizde öyle kaipli değiliz 😃
Ecemakkuzu Biryeniannee çorabımın tekini asla giyemiyorum gece besyuz kere tuvalete kalkıyorum ama tam bi zulüm:)
Aynalgl femme doktor genetik olduğunu söyledi bana da kafası küçük biraz da :) ceviz süt tuket yine de doğuma kadar