Minikayak24 mervesert0611 ben daha gtmedim şuan tam 14+1 bu cuma gidicem inşallah veya haftaya çikolata bol bol yiyip gitcem benimkş yediğimde hemen oynuuor 😂
mervesert0611 Seldanur97 bizden buyüksünüz masallah ama bugün doktorum da söyledi 20 haftalıkken gösteren bebişler de oluyormuş
Mrvesahn aalparslanaselll benimde ikinci gebeliğin kasımın 13 gibi gözüküyor doğum cinsiyet olarak doktor kemik yapısından %80 kız deedi inşallah değişmez bir tane oğlum var bide kızım olsun yeter artk 🥰🤗
bastet mervesert0611 ben mesela 19 oldum hala öğrenemedim 20+4te detaylı var o zaman inşallah gösterir😅😅
Seldanur97 mervesert0611 yani ben 3 kere gittim yakın zamanlarda hep heyecanlandım ondan mı oldu acaba diyorum millet 11 haftalık öğreniyor bizimki kocaman oldu göstermedi😅😅😅
Cekilmezbirkiz Sat a göre 10 Kasım doğum görünüyor ama sezaryen olacağı için 38. Haftada alırız dedi doktor. 2 li taramada %80 kız dedi 31 Mayıs kontrolüm var kesinleşir inşallah 🤣
Bbbsr Cekilmezbirkiz bizimde 10 kaşım hastası 38 oluyoruz ama ben 10 kasım istemiyorum 11 kasım istiyorum 😄
mervesert0611 Minikayak24 ya çok hareketliydi ama bacak bacak üstüne atmış hareket etse de kapalı tamamen bacaklar zerre fikir vermedi minnoş 🤣 17. Haftaya kaldı bir somraki kontrole inşallah
Minikayak24 mervesert0611 hayırlısı inşallah 12 de koza benziyor dedi umutluyum kız olması yönünde oğlum var bitane söyleidm mi hatırlamıyorum 😂bide kızm olsun sağlıklı hayırlı bitane yeterli
mervesert0611 Minikayak24 Arpalı buğdaylı derler bizim burda kız oğlan ikisi de olunca 🌸 Rabbim her iki yavrunuza da sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️ biz öğrenemedik umarım siz öğrenirsiniz
Minikayak24 mervesert0611 amin cümlemizin evladına inşallah ❤️ hayırlısı inşallah ben çok sabırsızım oyuzden öğrenmezsem rahat edemicem 😂ben hamile olduğumu öğrendiğim an bebek için çarşaf pike puset örtüsü falan diktim😂
Minikayak24 mervesert0611 çif renk diktm her ikiside kullanır diye su yeşili gökkuşaklı yaptım ortak renk baya yaptım çarşaf yastık pike battaniye oyun yuvası bile 😂
mervesert0611 Minikayak24 hay maşallah ❣️ bende çok meraklıyım ama öyle becerilerim olmayınca 🤣 bugün kontrolde eşime video çektirdim video süresi 11 dakika 47 saniye ve tamamı ultrason arkadaşım hiç de normal bir süre değil dedi doktoru nasıl darladıysam artık 🤣