aalparslanaselll Benim ekim sonu kasım başı gibi🤍benim cinsiyet erken haftalarda gittim diye bi erkek bi kız denildi henüz netleşmedi bu hafta öğrenecem sizleri merak ettim 🌹
Birrrcan aalparslanaselll aalparslanaselll benimde Kasım başı 13. Haftamda gittim erkeğe benziyor dedi şu anda 16 haftigim gideceğim bir kaç güne öğrenirim umarım artık
Hayrnnisaors97 Bende detaylı da öğrenicem arkası dönüktü 17. Haftada gittiğim de Ekim 23 uygulamaya göre 🥰
ebus01 Bizimde doğum ekim sonu kasım başı gibi uygulamaya göre 14 haftada gittim kız dediler yanılma payı sizce nedir değişme olabilir mi :)
Sukran2022 ebus01 olabilir bende oldu 😂 kız dedi sonra erkek çıktı pipimiz daha sonra gelişip büyüdüğü için biraz daha sonra belli oluyor kesinliği 😇
Nurdrmz_24 aalparslanaselll 11 haftalıklen öğrenmiştim bugün kesinleşti oğluşum olucak 13 aylık da bir kızım var
seymanurer Nurdrmz_24 Merhaba ilk hamileliğiniz normal mi oldu sezeryan mı benimde kuzum 8 aylık şuan ikinciyi düşünüyoruz sezeryan oldum sorun olur mu diye merak ettim
tuq_ba aalparslanaselll iki oğlumu da 13 te öğrendim bunda daha gitmedim 12 haftalığız haftaya gitmeyi düşünüyorum dua edin de kızım olsun🥰
aalparslanaselll tuq_ba Allah gönlünüze göre versin inşallah benimde bir kızım var oğlum olsun istiyorum bende dua edin inşallah
Ciglipaf_ tuq_ba kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor işte hayret ediyorum ben de nasıl 2 erkek oldu 😂 benim de 2 kızım var
Selinakbas aalparslanaselll Evet öğrendik 12+2 olduğumuz da 😍 Ama bebeğimiz 1 hafta ileriden gidiyormuş buda iri bebek olacagı anlamına geliyormuş,doktorumuz öyle söyledi ♥️
Kaderrhamza Selinakbas iri bebek anlamına geliyor derken canım ne oluyor yani benim bebeğimde 6 gün falan önde gidiyor uygulamaya göre