mahperii Kızlarrrr cinsiyetimiz belli oldu minik erkeğimiz geliyor.🩵 Şimdi gebelik belirtilerimi buraya yazayım; hafta itibariyle sabah bulantısı ve sadece 1 kez kusma Sabah bulantıları her gecen gun arttı aksamları tekrarlayıp siddetlendi ama bulantıyla beraber bi kazınma vardı sürekli ki bu hala devam ediyor Hamdolsun istahım kapanmadı cok acıldı Sürekli eksi yedim 10. haftaya kadar sonra biraz tatlıya acıya yöneldim. Hala öyle gerci normalde de tatlıyla hic aram yoktur. Çin takvimi budizzz.com sitesine göre dooğru çıktı. Diğer sitelerde kız demişti yanıldılar. Rus takvimi dedikleri olay kız diyordu oda yanıldı. Aklıma simdilik gelenler bunlarr. Varsa sorularınız yanıtlarım🌸
Ftmnraks1 mahperii kaçıncı ayda netleşti cinsiyet 11+1 iz bizde acaba 12+5 lerde gitsek tahmin edebilir mi doktorum diye düşünüyorum Cook heyecanlı 🥰🥰
mahperii Ftmnraks1 11. haftada belli oldu aslında biz bir hafta daha kesinlessin diye beklediik kutlama icin😍
Ftmnraks1 mahperii yaa cok erken tahmin etmiş ve netlesmis benim haftaya kontrolüm var belli olur inşallah ne diyeyim 12 haftalik oluyoruz haftaya.
Esr36 mahperii ne güzel ya çok aevındım darısı bize bende 11 haftanın başında gittim doktor cınsıyet aoylemeyınce bende hıc sormadım ıkı hafta sonra tekrar gıdeyım bari
Ftmnraks1 Htc6138 kızlar geç belli oluyormuş sanırım 12-13. Haftalarda erkek belli ediyor kendini diyorlar,sağlıklı olsunlar da. Ama insan merak ediyor işte.Alisveris için tüm aile cinsiyet bekliyoruz bizde 😄
Ftmnraks1 Htc6138 kaç haftaliksiniz biz 11+4 başlamadık hâlâ haftaya kontrole gideceğim bakalım tahmin olacak mı 😊