Mrv2112 Kızlar böyle şık ama göz yormayan güzel bır hastane çıkışı arıyorum ınstagramdan falan sayfa önerir misiniz
Eflinnisa Mrv2112 Instagramda madre bebek var ilk oğlumunkini ordan aldm kumaşı çok güzel isime karar verince yine ordan alacağım
ballikedii Mrv2112 efuli baby sayfasından yaptırdım ben daha gelmedi ama ürünlerini çok beğendim nakış işlemeli olmasını istedim ben özellikle ama fiyatlarına güncelleme gelmişti Şuan ne kadar bilmiyorum illa set yaptırmak zorunda değilsiniz ayrı ayrı da yapıyorlar
Hatmila ballikedii bende aynı sayfadan yaptırıyorum tulum setine 350 penye fırfırsız battaniyeye :250 takı yastığınada : 300 dediler . gerçekten modelleri aşırı şık duruyor bakabilirsiniz Mrv2112
Mrv2112 Eflinnisa oraya yazdım tulum eldiven sapka battaniye 550 tl dedi piyasayı bılemıyorum pahalı gibi mi
ballikedii Hatmila ben alt üst tulum bere eldiven toplam 450 verdim battaniye takı yastığı yaptırmadım nedense 😂
Ygmrsrcn Mrv2112 Melizababy sayfasında yaptırdım. 5 iş günü içinde de kargoya verdiler ilgileri çok güzeldi. Sayfalarını inceleyin isterseniz
Hatmila ballikedii bende takı yastığını yaptırmadım battaniyede kullanılır diye yaptırdım açıkcası ☺️
ballikedii Hatmila yaz bebesi diye yaptırmadım ben battaniye aman bir sür müslin aldım sararım birine hangi deseni yaptırdın sen benimki 29 Mayıs ile 2 Haziran arası hazır olurmuş öyle dediler
Allahkahretmesin1 Mrv2112 insta.bebe.giyim sayfasından yaptırdım ben 2 hafta önce elime ulaştı çok güzel çok beğendim satıcı da baya ilgiliydi ben pek güvenemiyorum böyle sayfalara dolandırıcı çok oluyor kapıda ödemesi olduğu için burayı tercih etmiştim
Hatmila ballikedii Bu modelden yaptırdım ama tulumun önden düğmeli arka kısmınada desen ve isim yapılcak şekilde yaptırdım Bendede müslim örtü var aslında am beyaz penye battaniye alacaktım baktım onlarda 150-180 arası en azından isimli olur anı kalır diye yaptırdım. Sağlıkla giysinler inşallah sen hangi modelden yaptırdın canım 🌸
ballikedii Hatmila bu takımı yaptırdım kuzey Alp olucak isim mavi gri şekilde istedim taslağı daha gelmedi çok heyecanlıyım ilk bu modeli görmüştüm vuruldum resmen ondan başka bişeye bakamadım bile
Hatmila ballikedii çok güzelmiş güzel günlerde kullansın inşallah 🌸 benim de kızım olacak ismide masal renkleri faln aynı yaptırmayı düşünüyorum benimde taslak henüz gelmedi sıraya aldılr ama ne zaman atarlar hiç sormadım açıkçası
zeyneppp001 Nakissepeti diye bi sayfa gordum ismine karar verebilirsem ogluma bu takimlardan yaptiricam insallah. Sade hos bi model bence dusunurseniz bakin isterseniz. Ama sayfayi bi arastirin oncesinde guvenilir mi memnuniyet nasil bilmiyorum hic 😊
meri17 zeyneppp001 ben bu sayfadan yaptırdım fotoğraftaki takımı, çok da memnun kaldım ve iki gün içerisinde gönderdiler.
ballikedii Hatmila hepimiz güzel günlerde giydirelim masal ismini çok severim kız olursa düşünmüştük hatta taslağında sorun ne zaman bana sıra gelir dedim ben direk 😂