Ebruakpnr Betulll1996 gerçekten açılman nasıl o kadar olmuş Bende 32+2 normal düşünüyorum son dk kadar evde sancımı çekip öyle hastaneye gitmek istiyorum Sence ne yapmalıyım Erken gitseydim diyor musun ?
minigin_annesi11 Betulll1996 hareketli bir gebelik mi yaşadınız bize önerebileceğiniz şeyler var mı? Çok güzel bir doğum olmuş rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere …
Betulll1996 minigin_annesi11 hareketli bir gebelik geçirmedim aksine ilk kaybımdan dolayı işten bile çıktım evimde ağır iş falan vs yapmadım
Elvinzeynep Çok imrendim sağlıkla büyütün inşallsh. Biz 40 haftayı doldurduk ne sancı var ne açıklık yarın sabah doktorumuz suni sancı deneyecek lütfen dua eder misiniz sağlıkla normsl doğum yapmak istiyorum hamilelerin lohusaların duası kabul olur lütfen dua eder misiniz bize de
Yaglioglu Elvinzeynep arkadaşımın 40.hafta 40+2 oldu hala gelmemişti doktor bebeğin hareketlerinde azalma var dedi sezaryene alacaktı sonra beklediler baktılar ki açılma var beklediler bir gün 40+3 te normal doğum oldu suni sancı verdiler Her şey bir anda değişti Allah gönlünüze göre versin sağlıklı bir şekilde ve normal olsun inşallah
kevseracr Betulll1996 Rabbım analı babalı büyütsün inşallah ayrıntılar olmadığı için merak ettim lavman vs yapılmadı mı normal dogumda
ChemistrySK Htc- akliniza oyle seyler getirmeyin, ne düşünürseniz onu cekersiniz , ben aklima hic oyle seyler getirmedim ikisindede cok sukur olmadi ki 39+4 ve 40+3 de dogum yaptim vakti saati gelince doguyorlar😍
unlusura Betulll1996 okurken çok duygulandım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥹☺️ bende ilk 5 ay riskli gebelik geçirdim yatarak kanamalarla kâbus gibiydi ama Allahıma şükür 37. Haftaya geldik bile bana da çok dua et olur mu bende sağlıkla kolaylıkla normal doğum yapabileyim 🙈☺️🤲🏻🥹 buaralar doğum korkusu sardı hatta çatı muayenesinden bile korkuyorum 😔
Betulll1996 unlusura Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin kazasız belasız bir avazda doğurmak nasip olsun canım benim duam tüm annelere çok kutsal birseymiş meğer annelik 🥺🤲🤲❤️