Kubraomarak Cansu10 evet hep önden gidiyordu şekere filan baktı ama sıkıntı yok dedi kocaman bir göbeğim var hazırlıklar bitt mi
Cansu10 Kubraomarak benimde en baştan beri önde canım kendim 10 kilo aldım şeker çıkmadı bizdedir şükür bu hafta hastane çantasını kapattım artık ateş ölçer falan gibi bi kaç eksiğimiz var
Ecrinimleyla Tuos2306 belim ağrıyo bazen çok 😒😒 karnım ağrıyo bazen kendimi çok yorgun hissediyorum bazen çok enerjik tuhafım gece uykum geliyo uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum 😂😂
nscaslan3437 EbruKanat çok şükür hazırlık bitti de erken gelmez inş senin kaç haftandaydn bebiş kilosu falan nasıl dogurdunmu naptn
EbruKanat nscaslan3437 herşey çok yolunda teyzesi Doğum gerçekleşti bugün kilosu boyu gayet iyi 🤗🤗🤗 3 aralıkta bekleniyordu ama oğlum bekleyemedi geldi 😁❤️❤️❤️
mehtap28 Hayalvemasal00 son 44 bi an önce gelsin diye bekliyodum ama simdi birazcik daha kalsin diyorum 🙈
Unalcagla Hayalvemasal00 aynen öyle.. Bende 37+5 haftalık hamileyim.. Dün doktorum hala bebeğin poposunun aşağıda olduğunu söyledi.. Başı yukarda olduğu için çok sertleşiyor karnım.. Belim ağrıyor valla..
Tuos2306 Ecrinimleyla al bendende okadar. Benm 16 dan beri çatı ve bel agrısı vardı şuan zirveyi gördü 😂 oturup kalkmak bile eziyet. Karın agrısı bel agrısı cabası. Şu suralarda baya vajina bölgesi agrıyor sızlıyo. Dogurana kadar ben baya yamulcam sanırım 😂
Hayalvemasal00 Unalcagla hmm. Benimki dedigin gibi yukarda oluyor. Insllah donerler canim. Snde normalmi istiyosn :)