Zeynepali Ntaflan ayyy cok duygulandim vede cok heyecanlandim Allahim saglikla buyumeyi nasip edsin gozunuz aydin olsun cnm 33 haftayiz bizde zaman hizli gecermi ki
Ntaflan Zeynepali Geçer geçer , her gün biraz daha miniğinize yaklaşıyorsunuz annesi 🐣🐣 dünyanın en güzel hissi ❤
Haticeozturk Ntaflan canim.karindaki pus kanı temizlemek için sezeryan sonrası birşey yaptılarmi karnınıza baskı alttan ebenin elini sokarak temzilemesi gibi
Ntaflan Haticeozturk Evet karnıma bastırdılar odaya gelince pis kan öyle cıkıyor, bi anlık sızlamıştı canım acımıştı ama bastıran ebe elini çektiği an geçti. Bunu yapmaları şart sanırım 😢
Ntaflan belginysf Ay toparlanır inşallah en yakın zamanda. Abimin 5 yasındaki kızı bile göbeğimi görünce şaşırdı bi göbeğime baktı bi bebeğe baktı, halacığım yine mi hamilesin dedi. 😂😂 kafaya takmamaya çalışıyorum napim inş kilolar ve göbek gider 😐
Ntaflan SerpilIsaErden 23 gün su gibi akıp geçer heyecan doruktadır şimdi sizde inşallah vaktinde sağlıkla gelir sizin bebişte. ❤Sevgiler😘
Haticeozturk Ntaflan teklimi ciftlimi bende.lansinoh plips avent ve bay plus.arasinda gidip geliyorum
Ntaflan Haticeozturk Yani bilemedimki öyle vajinal müdahele yapılmadı hiç bana , direk hunharca karnıma basıldı😂
Ntaflan Haticeozturk philips avent tekli kullanıyorum. Bence lansinoh 2lide güzel ikisindende güzel sonuc alırsın bence 😘
Laayla Ntaflan Allah analı babalı büyütsün maşallah kız kilosu falan yerinde 😍😍 şeyi anlamadım su boşalmasına rağmen eve mi yollayacaktı ama öyle çok tehlikeli değil mi?
Ntaflan Laayla Ya şöyle suyum gelmişti ama sancım hiç yoktuya eve gitmek istedim hastane cantamı vs alırım sancılarım başlar başlamaz hastaneye giderim diye düşündüm, yani suni sancı yemek istemedim hastanede. Ama zaten gerek kalmadı hooop sezeryan 😐