imeaeb mamadziecka 😄 evet bi kararsız kaldım tamamdır canım teşekkür ederim ben de yakında öğrenicem bakalım tutacak mı 🙊
imeaeb mamadziecka 13 haftalığız ben parti yapacağımız için doktorun 16 haftadan önce söylemesini istemedim, yumurtlama tarihine göre erkek çıkıyor bakalım 🙈💖
bastet Anlamadım sjdjdmdjd linçlemeyin lütfen kafam basmadı djdndmdm 5 şubat 1996 doğumluyum, son adet tarihim 15 ocak 2023 nolur bakın sjdjdjdj
Hayrnnisaors97 25 yaşında 1 ayda hamile kaldım takvime göre erkek mi hemen 1 ay sonra da 26 ya girdim 😂
Ceren1993 mamadziecka kız bana da bakar mısın ben anlamadım 29 yaşında hamile kaldım 30 a ay olarak girmedim ağustosta girecem nisanda hamile kaldım
bastet mamadziecka çook teşekkür ederimm 8 haziranda detaylıda öğrenicez buraya yazarım tutup tutmadığını 🫶🙏
glcn-88 mamadziecka Bana da bakarmısın lütfen 27 yaşımda Şubat 2023 de hamile kaldım yani son adet tarihimin ilk günü 16 Şubat ondan sonra afet olmadım zaten bakarmısınız rica etsem🥲🌸🌸
Asel2702 mamadziecka Dr 01.04.1995 yıl olarak 28 ay olarak 27 idim son adet te 31 Aralık 2022 cnm bana da bakar mısınız 🙏
mamadziecka Hayrnnisaors97 o zaman 25 yaşının 11 ci ayında hamile kalmış oluyorsun oda kız gösteriyor 🩷 hayırlısı olsun en onemlisi🙏🏻