PrensinibekleyenAnnee Kızlar 11+1 haftalık hamileyim kızlar ama çok çabuk yoruluyorum evde bı iş yapsam bacaklarım hemen hissizlesiyor agrıyor neden olur acaba ilk hamileligimde çok dinctim şimdi sanki 9 aylık gibi nefes nefese kalıyorum haftaya randevum var doktora gidince sorucam sizede sormak istedim
guzelanne01_ PrensinibekleyenAnnee 32 haftama kadar yaşamadım canım bu çok yorulmayı 32 den sonra başladı seninde erken şuan doktoruna danış yinede
dilay_06 PrensinibekleyenAnnee bebek için en az 12. Haftaya kadar çok yorulmaman lazım çünkü tutunması lazım. Sonra da magnezyum falan isteyebilirsin doktordan
Aaa122 PrensinibekleyenAnnee ay ı bende ya 7 haftalıgım her an yatmak istiyorum bulantı bisey yiyemiyorum nefes nefese kalıyorum
Selinakbas Kuzum cok normal yorulman, bundan sonra ki yorulmaları gör sen 🫣 Metabolizma hızlandığı için, Daha fazla enerji harcar ve buda yorumlamızı sağlar ❤️
PrensinibekleyenAnnee Selinakbas acaba yaşlandım mı diyorum ilk.hamileligimde 38 haftada fayans siliyodum şimdi yemek yaptıgıma şükreder hale geldim 😱
PrensinibekleyenAnnee guzelanne01_ öyle yapayım canm banada çok normal gelmiyor bacaklarım ağrıyor niyese
PrensinibekleyenAnnee dilay_06 haftaya gidince sorayım yoruluyorum ama bacaklarım hemen ağrıyor ayakta durdugum zaman ozellikle