gulsumd1 Ne kadar sürüyor kızlar ? Önce kasığıma ağrı giriyor sonra vajinama sancı giriyor sonrada dolanıyor belime dolanıyor sürekli 2 saattir falan 34+3üm giren ağrı 2 dk falan sürüyor inanılmaz bi ağrı
Puhu_ishak gulsumd1 merhaba ben ayırt edememiştim meğer gerçek sanciymis erken dönemdi doğumu durdurdular bence bı acile gidin nstye alsınlar
Puhu_ishak gulsumd1 kesinlikle hiç riske atmayın gerek yok yapacaklari nstye almak olacak zaten inşallah yalancı sancidir gerçek sanciysa da korkmayın ilaçla durduruyorlar Allah yardımcınız olsun 🙏
Mrvctn İki sancı arasındaki süreye bak demişti doktorum , duşa girince ve uzanınca azalmıyor aksine artıyorsa gel demişti
gulsumd1 Puhu_ishak sanırım yalancı sancıydı bi serum taktılar sadece bi kere sancı çıktı nst de sonra kasılmalarım devam etti şimdilik iyiyim 🤗
DnzTnr gulsumd1 nasılsın canım acile gittin mi ? Benimde bugün yataktan kalkarken bıçak kesiği gibi bı sancım oldu nefes alamadım geri oturdum biraz bekleyince geçti devamı gelecek mi diye bekliyorum. Seninki yalancı sancımıymış?
gulsumd1 DnzTnr sanırım yalancı sancıydı bi serum taktılar sadece bi kere sancı çıktı nst de sonra kasılmalarım devam etti şimdilik iyiyim 🤗