1zehratun İstanbulda genetik testi yaptıranlar var mı yakın zamanda devlette kolayca onay veren doktorlar özel hastane fiyatları vs ilk düşüğüm şansa bırakmak istemiyorum 🥲
Kalbimmmmm Merhabalar bende zeynep kamilde verdi iki bucuk aya yakın sürdü çıkması kolaylıkla bir gün de testimizi verdik eşimle iki saatde bitti işimiz
Sunaya Aslanmom_ kuzu bende çok aradım banada hep öyle dediler boşuna bekledim bende tedavi görüyorum sora Birgül gittim aradım yok dedi ardından gittim aldım yalan konuşuyorlar yani burda böyle oldu ondan dedim ben çektim sen çekme git al 1 bucuk ay olduysa git hiç durma bence
1zehratun Aslanmom_ merhaba bende zeynep kamilde verdim iki ay oldu sms gelmedi nasıl bilgi edindiniz hastaneden
ICY 1zehratun bende Zeynep Kamil’de verdim benim 80 gün, eşimin 65 gün sonra çıktı. Mayıs ayında vermiştim testi SMS geldi ve E-nabızda Periferik Kan olarak çıkmış göründü sonuç
Beyzanur4155 1zehratun canım ilk eşimin e kabızına düştü sonra benim düştü sonra randevu alıp gittik sonuç göstermeye