kadertugrul7 Melike_21 dogduktan sonra sürekli dua ile uyuttum sureleri dualari aciyordum diğer türlü uyumuyordu çünkü oğlum duali ninniler var 3 yaşında şimdi onlarla uyuyor gun icindede 3 yas icin egitici seyler aciyorum oyunlar felan ordan cikiyor muzikler onlari dinliyor bu minigide aynı şekilde alistiririm diye düşünüyorum sakin olur inşallah
35_tecrube Anonim3447 anne karnındami dinletiyorsunuz benimde kızım olacak Meryem koyacağım inslh adini
Anonim3447 35_tecrube evet daha doğum yapmadım ama duyduğuna eminim o yüzden Meryem süresini açmaya çalışıyorum
Melike_21 35_tecrube hem anne karnında hemde normal açıyorum ses duyunca tekmelemesi duruyor sesten galiba😂
Pikachukiz53 Herkes Meryem suresi derken benim arada İbrahim Tatlıses dinliyor olmam 😂 bu arada tabikide düzenli kuran okuma ve Yusuf suresi vb dinliyorum ama genel kaçamaklar ile arabesk dinletiyorun galiba garibime 😂😂
Melike_21 Pikachukiz53 Surelerden bahsetmişken bende arada dinleteyim iyi olur Allah affetsin unutuyorum💙🫢
Pikachukiz53 Bal_1604 her telden dinlememe şahit oluyor yapacak bir şey yok hayr ve selamet üzere doğup büyüyünce kendi zevkine göre açar dinler bana bağlı olduğu ortamda ancak benim istediğim olur 😂😂
Melike_21 Melekler12 Kızlar bir de doğuma giderken kolaylaşsın diye hangi sureleri duaları okumamız gerekiyor bilgisi olan?💙
Amineazra Melike_21 Hz Fatıma validemizin ruhu için her gün bir Fatiha okuyan kimse rahat bir doğum yapar yazıyordu kitapta bir de doğum anında 7 tane İnşikak suresini suya okumak ve onu içmek( başkası yapabilir) Hergün 316 defa ya Rakib ismini okumak Meryem Suresi okumak ve sancı anında abese suresi 20. Ayet çok okumak (sümmessebile yesserah) 🌿
Anonim3447 adatuna hayır normal okunuşunu açıyorum alt yazı olarak anlamını okumuştum bir çok kez tam olmasada biliyorum yani