Zeliha66 hzlsfa bendr çorum özel hastanesinde sabri lacine gidiyorum muayene konusunda cok memnunum ama dogum spinal sezeryan olacak nasil olacak cok merak ediyorum..
F1903 Ben varim canim devlettede 2 doktor denedim hic memnun kalmadim, ozele devam ordada dogum olacak insaallah 😇
F1903 Zeliha66 evet bende sabri lacine gidiyorum coook memnunum daha ufagız bakalım dogumum nasil olcak 😊 Sabri hoca normal dogum yanlisi biri bakalim 😍
hzlsfa F1903 ben sezaryan istiyorum doktor daha dereyi görmeden paça sıvama dedi bana ilk hamile olduğumu öğrenir öğrenmez demiştim sezaryan olacam hocam DİE şimdi 5 aylığız
Zeliha66 F1903 evet öyle cok acıklayıcı o yönünü seviyorum. Benim ikinci dogumum o yüzde sezeryan olacak
F1903 hzlsfa hayirlisi olsun canim insaallah dur bakalim belki hazirlarsn kendini, bizde daha 19 haftaligizz 😇😍
Zeliha66 hzlsfa detaylı ultrasyona icin biz kayseriyr geldik corumda bakan dr yokmus. Siz yaptirdiniz mi detyaliyi
Zeliha66 hzlsfa tam net bi tarih vermedi benim ilk dogumum genel anestezi oldu sabri beyle hangisi daha az zararli diye konustuk oda spinal sezeryan yapıcanı söyledi bi aksilik olmazsa