Ruru41 Iyi aksamlar canlar, 7+4 günlük hamileyim bugün hem yürüyüş yapmak zorunda kaldim hemde temizlik şu an ağrılarım var korkuyorum. Bebeğime birşey yaptıysam diye… Sizin başınıza da geldimi birşey olmaz demi kızlar yardım…
DolceBabanne Ruru41 bir şey olmaz ama yorma bir daha kendini ilk haftalarda dinlenmek uzanmak daha iyi yürüyüş yap ama ağır ev işleri fazla yapma
Ask-bebegim Ruru41 korkmayın ben hamile olduğumu öğrenmeden önce neler yaptım neler Allah büyük. Ama lütfen ilk 3 ay dikkat edin temizlik önemli değil bebise bişi olmasın ben baktım kendime engel olamicam temizlikçi alıyorum 15 günde bir. Çamaşır bulaşık sadece onlar okadar
ikiprensannesi__ Ruru41 hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle hareket iyidir ayağını yükseğe uzatıp yat dinlen biraz canım
kadertugrul7 Ruru41 bi kaç gün dinlenin benim düşük riskim varmış ve hamilelikten haberim yoktu koltuk kanepe cekip silip dip köşe temizlik yapmıştım ama şükür bişey olmadı
Ruru41 Ay canım sagolasin içimi rahatlattıniz. Geçenlerde de yapmıştım ama böyle ağrımamisti uzanın a hemen geçmişti şimdi geçmiyor karnımın ön tarafında bebeğin olduğu yerde ağrı var. Korktum açıkçası kanama falan yok gerçi çok şükür ama insan korkuyor. Birdaha tövbe yapmam pislik götürsün isterse evi umrumda olmaz. Bebeğim daha önemli 💋😍🤰 tekrar teşekkür ederim bitanem
linaa123 Ruru41 ilk dönemlerde temizlik yapmasanızda kasık ağrısı vs yaşanır çok ama biraz dinlenin bu süreçte
kadertugrul7 Ruru41 dikkat edin inşallah bundan sonra hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz sag sağlim 🤲❤️