Umaymomy Kızlar merhaba . Ankara da memnun kaldığınız özel olmayan doktor tavisyesi verebilir misiniz?
Senaykork Umaymomy etlik şehir hastanesine gidiyorum , bu 3 ise alanında uzman ve kadın doktorlara göre daha ilgili foto video cekmeyede izin veriliyor. Adnan Kaya, Kürşad sayan, ismail Burak Gültekin
Ygmrsrcn Umaymomy Yenimahalle Devlet Hastanesi. Bütün doktorları da çok iyi. Ben 3 doktor deneyimledim üçünden de çok memnun kaldım. Her kontrolümüzde ekran bana dönük oluyor boy kilo bilgisi veriliyor sorduğum her sorunun cevabını alabiliyorum ve her muayene sonucunda ultrason görüntüsü veriliyor. 35+6 haftaligim şuan ve doğumu da orada yapacağım Allah’ın izniyle
Nilaybldk Umaymomy bende surda bekliyim.19 haftalık hamileyim hiç iyi doktora denk gelmedim.ankara Hastanesi’nde takip ediliyorum suanlik ama asistandan daha tecrübeli sine rastlayamiyorsunuz.
Umaymomy Senaykork Adnan kaya ya randevu aldım canım . Resim falan verilmiyor ama bir kere gittim Murat diye bir hocaya oda izin verdi resim çekmeme ama ebe hiç hoşuma gitmedi 🥹
Senaykork Umaymomy Resmi hiçbiri vermiyorda bn telefonla çekebilir miyim dedim izin vermişlerdi, valla 32.haftadayim hicbiriyle ilgilenmiyorum artık , açıkçası çünkü doğuma bunlar girmiyomus