Yasmiiinn1707 Görüş günümüzdü bugün güzel kızımızı gördükkk ama 100 gram almış sadece 1 haftada, önceki kontrolde 300gram almıştı 1 haftada yemem içmemde aynı gitti aslında hep ama şaşırdım. Sizde durumlar nasıl haftada kaç gram alıyorlar
Elvanmirza Yasmiiinn1707 36 haftalıkken 3100 52 cm geldi şuan 37 haftaligiz Perşembe günü kontrolümüz var tekrardan ve pazartesi günüde sezeryan olucam Allah nasip kısmet ederse🤲
yanlisanlamaama Cicek_1 o nasıl doktor ya ben sormadan söylüyor benimki hatta çok detaycı ekran görüntüsünü veriyor boy kilo vs ne varsa
Yasmiiinn1707 Cicek_1 sancılarınız mı var ben daha ilk kez bugün girdim nst ye öncesinde gerek yok diyip sokmadı beni doktorum
Elvanmirza Cicek_1 devlet hastanesine mi gidiyorsunuz acaba bir defa bende gitmistim doktor ne kilo söyledi ne boy nede ultrason kağıdı verdi bırakın ekranda bile göremedim yatmamla kalkmam bir oldu😔
Cicek_1 yanlisanlamaama iyi bir doktor aslında sürekli foto vermiyor ama boy kilo sorduğumda haftası ile uyumlu merak etme diyor 🤷🤷
yanlisanlamaama Yasmiiinn1707 valla hafta hafta hesaplamıyorum benim bebiş 2 hafta önde gidiyor her ay değişiyor bazen 10 gün önde çıkıyor bazen 15 gün ortalama 2 hafta oluyor genellikle
Yasmiiinn1707 Elvanmirza maşallah 🧿 bizimde kilo aynı ama boyu söylemedi doktorum fl çarpı 7 yapıyorum ben onda da 49 cm çıkıyor, çok uzun olmayacak herhalde
Birogretmenn Yasmiiinn1707 benim de sancım çıktı dün gittiğimde ama doktor çok önemsemedi. 110/60 çıktı sizin kaç?
Yasmiiinn1707 Birogretmenn bende ilk kez girdim çok anlamıyorum fotoğrafına bakın isterseniz , doktorum bir şey demedi yolunda her şey dedi