Cmscms06 Durum bu şekilde kızlar hafif düzey pcos var adetlerim düzenli değil. Akıntım yumurtlama akıntısıydı ağrılarım da yumurtalıklarımdaydı ama pik olmamıştı sanırım, tam siliniyo derken yine koyulaşıyor yorumlar mısınız?
Kirmizibasliklikizzzzz Cmscms06 daha pik olmamış hergün aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyor musunuz?
Cmscms06 Kirmizibasliklikizzzzz evet aynı saatte sıvı alımına da dikkat ederek yapıyorum. 16. Gün çok akıntı ve ağrım vardı sanki o gün yumurtladım gibi hissediyorum ama o gün C çizgisi bile çok koyulaşmadı :(
guzelanne01_ Cmscms06 canım yinede 16,17,18 diğerlrrine göre Düşük bir ihtimalde olsa çatlama olmuş Tamamen çift çizgi olsaydı yumurtlaman olmuş demekti
dolunayes Cmscms06 yani arkadasim da pcos normal renk oluyo yumurtladiginda seninde olur diye dusunuyorum ben. Kacinci gun teste. Adet sonrasi . Adet dongun ne
guzelanne01_ Cmscms06 yumurtlaman olmuş gibi geldi bana Ama doğurganlık için beklenen yumurta büyüklüğü değil diye düşünüyorum bu teste göre ,Ben program kullanıyorum flo diye ortak yüksek düşük olarak ayırıyor ya yumurtlama gününü bence sizinde orta diye düşündüm
Cmscms06 dolunayes yaa gerçekten mi 🥲 ben en net 16. Günde gördüm fotoğrafta en baştaki, bugün 21. Günümdeyim düne göre yine koyulaşmaya başladı gibi
Cmscms06 guzelanne01_ evet bana da tam olarak öyle geliyor 🥲 bakalım ihtimal dahilindeki günleri değerlendirdim zaten. Adet döngüm malesef çok düzensiz, son adetim sökülmemişti 40 günü görünce soğan suyu içip o şekilde adet olmuştum🥲
Cmscms06 Melek__55 evet değerlendirdim 🥲 burda paylaşanlara göre silik kalıyor benim testler ama bu markada zaten nedense hiç çok koyuluk göremiyorum
Melek__55 Cmscms06 burda bir arkadaşın da ovulasyon testi tam koyulaşmadan siliklesti ama hamile kaldı beli olmiyor bu işler
Sukran2022 Cmscms06 ayrı bir tane daha test markası var ben ondan memnun kalmıştım ondan da alıp deneyebilirsiniz bundan memnun kalmadıysanız çok belirli görünmüyor ve anlamıyorsanız onu deneyin bence artımed markası