emir_01 Tgbclk bide bizim.ilacimiz bitkisel dr henri urunleriydi pahaliydida devam edemek. hemde deprem oldu derken falan kaldi
aysenuroztunc Tgbclk Şişli Kolan hastanesi dr. Fulya canım Allah nasip ederse temmuz ayında yaptırıcaz aşılamada evet şans daha düşük ama tüp bebek içinde bana göre çok erken doktorumuz da öyle söylemişti zaten
Mlkgln aysenuroztunc merhaba canım hiç canını sıkma evet morfoloji düşük çıkmış ama düzelir hareketi de düşük çıkmış ama oda düzelir Benim eşimin daha kötüydü kullandığımız ilaçla tavan yaptı. Sakın canını sıkma tedavisi mümkün
Tgbclk emir_01 yani şöyle düşün canım gebe kalmışsın ama kimyasal olmuş ama olsun onun düşüncesi bile iyi gebe kalabiliyorsun benim 2 sene olacak neredeyse hiç kalamadım gebe beklemiyorum 😣
emir_01 Tgbclk sanada dua ediyorum rabbim kucagimizi bos birakmasin tuplerim tikali olsa kimyasalda olmazdi demi ole diolar hep
Mlkgln Tgbclk Asta Mega trendyoldan isteyin ama arama yerine RGEM İLAÇ yazınca çıkacaktır. Bir çok kişide kullandi bizden sonra aşırı iyi .
myangelson aysenuroztunc ileri hız düşük diyenler yanlış söylüyor a+b 32 den yüksek olması gerekiyor sizinki 47 çıkmış zaten kağıdın sağ tarafında da yazıyor yanlış bilgilendirme yapılmaması lazım. Zaten doktor da normal demiş bende normal demiştim zaten 🌸
Ebrugrgn Biz de 2 sene çocuk sahibi olamadık özele gittik doktor bize tüp bebek bile olmaz dedi bu değerlerle kendiliğinden oldu doğal yolla stres de çok etkiliyor