YigitPoyrazMomm Arkadaşlar canım doritoslu haşhaş çekti aldım fakat daha yemedim paketi açmadım bir arastiryim dedim bir yenmenin zararı yoktur diyor birde zarar li diyor kızlar napsam yemesemi acaba size bir sormak istiyorum gebelikte haşhaş zarar li midir?
Busra--54 YigitPoyrazMomm kayınvalidem gebeliğim boyunca o kadar çok haşhaşlı ekmek yaptıki seviyoruz diye hiç biseyde olmadı ikiz gebeyim bide gayet sağlıklı bebislerim
Busece06 Yani çok yenildiği zaman zararı olur bence mesela ben eskişehirliyim annem kahvaltıda haşhaş ezmesi koyar mutlaka her sabah yersem olmaz ama haşhaşlı börek yediğim oldu yani çok şükür bişey de olmadı
YigitPoyrazMomm ArvenMom tesekur ederim canım benim biraz daha içim rahatladı çünkü canım aşırı çekmişti😊🌸
YigitPoyrazMomm Busra--54 tesekur ederim canım benim maşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah🙏🌸
YigitPoyrazMomm Hilal2901 a101 var canım evin yakınsa 2 dk gidiver nolack kusura bakma canin çekmiş valla ben korktum yazdım buraya haşhaşı kusura bakma canım benim tekrardan benimde her gördüğümü canım istiyor özelikle açık dondurma eksili şeyler böyle😄🌸