Ayfer- gm412 hiç düşünme.. bi şekilde geliyo ve geçiyo işte. Dua et bol bol. Yürüyüş yap egzersiz yap 🌺
Nurr_22_22 gm412 ben 37+4 te kontrole gitmiştim sancım çıkınca sezeryana alındım öncesinde planlama yapmıştık sezeryan diye zaten böyle olunca anlamadım bile nasıl doğum yaptım ama şunu diyebilirim korkma sezeryansa anında uyusuyorsun zaten kesilmeyi hissetmiyorsun bile bebeğinin sana verlmesi 10 dk biraz dikim sürüyor ama o da hemen geçiyor sadece dikiş olurken cekistirmeleri hissedersin o da can yakan bişey değil ☺️
mercimekkoftesi1 İki sezaryen doğum yaptım, nasıl geçti, nasıl iyileştim anlamadım bile o kadar kolaydı ☺️ Sabah 8’de ameliyathaneye girdim 9 gibi çıktım, muhallebi kıvamında göbeğimle sallana sallana odaya geldim 😅
Daisy0000 mercimekkoftesi1 Görüntü-fizik konusunda takıntılıyım.Sallanan muhallebi kıvamında göbek deyince içim cız etti, kendimi o halde görünce çok üzüleceğim kesin :( Ne kadar sürede toparladı sizin..
gm412 Nurr_22_22 şuanda sezaryen olmama dair yönelik bişey yok o yüzden normal doğumdan çok korkuyorum 😄
mercimekkoftesi1 Daisy0000 40’ım çıkmadı daha ama göbeğim sertleşti sallanmıyor artık o kıvamda değil 🤭 ama hafif bi göbek kalıyor tabi 🥲
Daisy0000 gm412 Ablam çatala çıkar çıkmaz bebek fırlamış,doktor havada tutmuş,herkes gördüğümüz en kolay doğumdu demiş,belki sizinde öyle olur🤩
Zumzugukodummuzzingillatirim gm412 profilimden detaylı okuyabilirsin. Ama korkulacak bir şey yok arkadaşlar acı eşik değeri yerlerde olan ben doğurduysam herkes yapar. Zaten kalmıyo aşkım orda her türlü çıkıyo ha isteyerek istemeyerek bilemem 🤣🥲
Bet1 gm412 bende şimdi 32+1 im 2. Oğlumu bekliyorum 💙 ilk doğumum sezeryan olmuştu bebeğim makat geliş olduğu için. 33+6 da sabah hastane kontrolüm vardı doktor 40 a kadar bekleriz döner belki dedi. Eve geldim temizlik yaptım yemek yaptım eşime de dedim bak ne güzel hazır oldu her şey diye. Akşam icim bir tuhaftı sanki bebek gidikliyor falan dedim eşime bir film izliyorduk doğum sahnesi vardı bende dogururum belki bugün dedim. Gece 2.5 gibi suyum geldi uyurken bı anda her yer sırılsıklam oldu hastaneye gidene kadar da daha akıyordu sancım çok varmış ama hiç hissetmemesim 8cm açılmayla gittim zaten suyum gelmese hiç anlamayacaktim. Hemen sezeryana aldılar zaten 5.30 da oğlum kucagimdaydi şükür hiç kuveze girmedi 2 gün hastanede kalıp eve geçtik🥰