1yldzsema-1 Annesininmelei evet olmuş bende bu testi denedim yumurtlama günümü buldum bu testi hemen değerlendirdim ve hemen tuttu şenimde pozitif çıkmış değerlendir
dolunayes Annesininmelei hayir kuzum yumurtlama devam ediyo bugunu de degerlendir dediklerimle yari catlar yuksek ihtimal. Benimde 2 gun suruyo yumurtlama
dolunayes Annesininmelei canim sen bi daha yumurtladin bu daha kaliteli hemde c yi bastirdi olmasi gereken bu zaten kaliteli yumurta c yi bastirir bugunu kacirma havuc ye bi tane unutma
dolunayes 8143 onemli degil canim :) bu ay iki hamilemiz car sanirim :) testine baktigim senide kervana ekleriz inşallah
Annesininmelei dolunayes şimdi 4 tane havuç yedim :) çatlama kolay olsun diye. Bu geceyi de değerlendireceğim ;) inşallah soldan yumurtlamışımdır da tutar ☺️
8143 dolunayes amin inşallah canm 🤲☺️ Bu arada sat 14 Mayıs bugün 12. Gün Buda öğlen 12:35 te yapmstim
dolunayes Annesininmelei degerlendir canim dediklerime dikkat et :) iki hamilemiz var gibi Kervan sen ve 8143 bu arkadasta
dolunayes 8143 12. Gun iyi canim erken daha yaklamis gibi zaten hamilelik icin iyi adet dongun kac gun
dolunayes 8143 canim sen 2 test yapma bi daha en iyi saatler aksam 6 dan sonra ben 8 de yapardim tek yap