dolunayes Hcran06 youtubede bir gebenin gunlugu var yaz cikar orada yumurtlama masaji var yap . Erken olur ins yumurtlaman. Yaparken aci olursa yapma :)
Hcran06 dolunayes Tamam abla çok teşekkür ederim ya Ben dediğim gibi Pazartesi günü başlayayım 3 gün o gün atarım sana abla☺💜
Hcran06 Ya benim peçeteye ufak ufak lekelenmelerim devam ediyor Bunlar bittikten sonra başlayayım ben ovulasyon testini değil mi Ben bitti sanıyordum da
mombarbie_ dolunayes bebeğim 7 haziranda gördüğüm yumurtlamaymis ne zaman test yapsam çıkar birde malum ben hala regl olmadim sence gebelik oluşum sürecini bekliyeyimmi yoksa doktorami gideyim
Hcran06 dolunayes https://www.hizliresim.com/eatg6l0 canım Sanırım benim olmuyor bugün idrar’a batırınca testi silik çizgi olan yer koyuydu Sonra birden silikleşmeye başladı hayalet bir çizgi var orada bu ay devam edeyim mi Yoksa böyle kalsın mı diğer ay mı yapayım bilmiyorum pco rahatsızlığım var adet düzensizliğim var ne yapacağımı bilmiyorum🥺
dolunayes mombarbie_ bekle bence. Yumurtlamadan en net 14 gun erken gebelikse 12 gun bekle kuzum test icin
mombarbie_ dolunayes bugün yine yumurtlamaya benzer pik yakaladım ve herkesin kafasını karıştırdım ahahaha neler oluyor bilmiyoruz topluca
mombarbie_ dolunayes sanırım öyle aşkım test yaptım ikinci çizgi silikte olsa var inşallah birkaç güne belirginlesir