Annesininmelei dolunayes beta 5000 oldu, artış 2 katı değildi kese de görünmüyordu. Riske atmak istemedim
Pempe dolunayes Degerlendirdim de bugün doktor ultrason da baktı iki yumurta olmus dedi catlatma ignesi yaptı ama hangi günleri değerlendirecem sormadım iğneyi sabah 11 de yapti
dolunayes Pempe yani de farkli gun catlayabiliypr ozel miydi arasan sorsan . Arkadasima cumartesi pazar degerlendir sali catlicak degerlendir demisti
Pempe dolunayes https://www.hizliresim.com/onbjuzp Canim bakarmisin salı günü catlatma ignesi oldum salı ve çarşamba akintim oldu değerlendirdim bugün ovalasyon testi yaptım daha catlamamis galiba böyle cikti
dolunayes Annesininmelei ah kuzum ya vardir hayir ama uzulme sen . Boyle sagliksiz gebelik sonucu saglikli gebelik devam ediyor bebem
Annesininmelei dolunayes benim bir kimyasal, bir de sağlıklı doğumdan sonra kızımı kaybettim. Bu da 3 oldu. Vardır bir hayır. Kızımı kaybettikten sonra çok fazla üzülmedim buna. Acının en zorunu yaşadım.
dolunayes Annesininmelei bak kimyasaldan sonra da saglikli gelmis Buda boyle oldu umarim saglikli gebelik olur yine kuzum Teste devam et derim ne zaman dusun dedi cocuk
dolunayes Pempe iğnenin etkisidir o balım Sen aslinda doktora gitsen iyiydi igneyi yapan ozelse kontrol ucretsizdi baktirsaydin catlama mi diye
Pempe mombarbie_ Teşekkür ederim iki gündür değerlendiriyorum ozman bugün degerlendirmesem yarın değerlendirsem olurmu acaba
Pempe mombarbie_ Bugün ara verip yarın degerlendirsem olurmu acaba tutarmi Büyük bir ihtimal yarın çatlar
Pempe mombarbie_ Anladım teşekkür ederim 3 gündür değerlendiriyoruz bugünde değerlendirsek spermin kalitesi düşer diye düşündüm
mombarbie_ Pempe benim durumlar karışık birZ ama dün bende pik gördüm dün gece değerlendirdim bugünde öğlen yarin aksam degerlendiricem birdaha