AygyulSina Kizlar grip oluyorum. Cok halsizim en kolay nasil atlata bilirim henuz tam olmadım ama olmaz uzereyim. Doktora gitsem bisey yapamicak biliyorum. Cok kotu olursam acile gidebilirim. Acaba onerebiliceginiz bisey var mi?
Yagmurerol AygyulSina hemen onlemini al ihlamur ic sicak tut kendini daha yeni yeni atlatiyorum inan mahfoldum kac gundur 🙏🏽 Cok gecmis olsun.. ben sadece ihlamur ictim doktorum biseyler onerdi ama ben kullanmadim. Kendi gecsin diye bekledm ama hala bile tam atlatmis degilim😕
Yildizim AygyulSina iki hafta çeken biri olarak daha olmamaışken önlemini al doktora gittiğim halde bir şey yapmadı. Sıcak şeyler tüketip dinlenmemi söyledi. Ihlamur, nane limon, sıcak çorbalar içtim öyle öyle geçti
AygyulSina Yagmurerol ihlamur yok malesef ama doktorum papatya cayi icebilirsin demisti ondan icicem ve eczaneye sordum napabilirim diye oda limonlu cay verdi birde parasetamol verdi ama onuda son cagre kullan dedi cok teşekkür ederim sanada gecmis olsun
AygyulSina Yildizim ihlamurum yok ama papatya cayi icebilirsin demisti doktorum onu icicem bide tavuk corbasi nami diger hasta corbasi 🙂 cok kotu olursan doktora gitmemi soyledi eczanedeki kadinda oda limonlu cay verdi
Esra7261 Ihlamurun kan sulandırıcı - inceltici özelliği olduğuna dair bazı araştırmalar vardır. Bu da özellikle hamileliğin son haftalarında, doğumda ve lohusalıkta kontrolsüz kanamalara neden olabilir. Ayrıca ıhlamur, içeriğindeki etken maddeler nedeniyle kullandığınız bazı ilaçlarla da etkileşime girebilir. Gebelikte ıhlamur tüketmek istiyorsanız, her ihtimale karşı doktorunuza danışmanız gerekmektedir. İnternetten baktım
AZehraa Esra7261 sadece bitki çaylarından ıhlamur icebilirsin demişti doktor bana adaçayı vs içme demişti
AZehraa Şuan soğuk algınlığına tutuldum boğazım başim burnum eklem yerlerim her yerim ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım Ihlamur içiyorum bal yiyorum sürekli su içiyorum ama git Gide daha da kötü oluyorum eşim de hastalandı ben sürekli yatıyorum yataktan kalkamıyorum o da gezerek iyileşeceğimi söylüyor hep evde durmak olmazmış 😊 inşallah bir an önce hepimiz iyileşiriz
AygyulSina AZehraa insallah bende sadece halsizlik var ama onlem almazsam daha kotu olucak biliyorum ve ben hic hastalaga gelebilen bir insan degilim bebegim oldugu icin ilacda kulanamicam. O yuzden en basta atlatim atlatim yoksa cok zor. Gecmis olsun sanada teşekkür ederim