tugrulunannesi Gzmklnncc hangi yumoşu döküyorsunuz acaba, kumaş halı perde vs ye sıkılan oda kokusu olarak da kullanılan sprey mi yoksa Yumuşatıcı olarak kullanılan mı, benim de dolap içlerim hemen ağır kokmaya başlıyor denemek istiyorum
Gzmklnncc tugrulunannesi çamaşır makinası için olan pembe yumoştan aldım onu kullandım ben eğer bu işe yaramazsa trendyolda felan çamaşır ve oda parfümü var onu da deneyin🌸
yasemin1622 Sevgierkan gider kokusu olabilir benimde evimde ilk zamanlar gider kokusu vardı her gün domestos döküyodum artık kokması imkansız diyodum meğer üst katın tuvaletinden geliyomuş sonra oraya başkası girdi evi temizledi koku gitti resmen ama çok kötü kokuyodu eve girer girmez gider kokusu karşılıyodu bizi cam kapı açmak bile fayda etmiyodu altınızdan ya da üstünüzden geliyodur muhtemelen çünkü o kadar domestosa o kadar temizliğe o koku gider normal şartlarda
Sevgierkan yasemin1622 valla en üstte ben varım kuzum aşagım yeni doldu doldugundan beride leş gibi kokuyor ev igrenç kokuyorduda bugün saolsun arkadaşın sayesinde çıbuklardan aldım
Sevgierkan Amineazra amin inşAllah kuzum henüz hamile degilim inşAllah rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin vallahi bu saatten sonra duamdasın doğum zamanında haberim olsun mutlaka Allaha emanet ol şimdilik kardeşim
Amineazra Sevgierkan çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu etti yorumunuz beni ❤️amin inşallah doğum zamanında yazmak isterim size 🌸 Rabbim size de hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin Allah’a emanet olun 🥰
yasemin1622 Sevgierkan ben de o kokudan kullanıyorum gerçekten en iyisi o bütün evi sarıyo kokusu memnun kalırsın sende
mathildays1 Sevgierkan inşallah iyi gelir benim de kullanmadığım yöntem kalmadı 😔sen dene sonra ben de alayım 🫶🫶
Sevgierkan mathildays1 valla kuzu işk deneyim ama ev mis gibi kokuyır şu an yattıgım yerden oh be diyorum 😂
Sevgierkan yasemin1622 evet kuzu gerçekden çok güzel kokuyor yattıgım yerden bile oh mis diyorum şükür valla b.k kokusundan sonra güzel bir sabaha uyanmak efsane 😂
Eymenmoms Sevgierkan evin bi köşesine tuz ve sirke koyun kokuyu çekiyor bi ara bnm evdede olmuştu giderlerde sorun varmış düzeldi sonra ama tuz ve sirkenin koku çekme özelliği var mangal kömürde koyabilirsiniz oda iyi
heg33 Sevgierkan Prize takılan airwick prfümden alabilirsin ev her daim miss gibi kokuyor ve uzun süre gidiyor
saitkereminannesi02 Sevgierkan asperox yüzey temizleyici ile evi temizliyorum ebebek çubuklu oda kokusu var salonda ondan mutfak da kahve köşesinde tütsü yakıyorum uyanır uyanmaz pencereleri hemen açarım yatana kadar açık kalır
Sevgierkan saitkereminannesi02 valla yaptogın şeyden sarece evin camları konpile açık yatana kadar sadece yüzey temizleyici aspirines kullanıyordum