nslhnbyrm Progestan ilacı çok sersemlik yapıyor daha bugün randevum vardı sormak aklıma gelmedi bir dahaki kontrolüm bir ay sonra doktora danışmadan fitil olarak kullansam sorun olur mu ki ?
YuvarlanamayanPaanda nslhnbyrm iki şekildede yapıyor o hap alabilirsin fitil olarak drm bana hangısı kolay geliyorsa myle al derdi
Bet1 nslhnbyrm ben fitil olarak kullanıyorum kremsi bir akıntı dışında başka hiçbir yan etkisi olmadı. 17. Haftadan beri kullanıyorum şu an 32 yım. Bence doktorunuza danışın öyle kullanın
Sakirey nslhnbyrm egerki günde bir defa ise aksamlari yatarken alabilirsin ben ağızdan alıyordum günde bir tane onuda yaterken kullandım bı sikinti yaşatmadı
Sevval0308 nslhnbyrm ne zamandır kullanıyorsunuz? İlk kullandigim iki hafta benimde o şekildeydi sonra düzeldi birde gece yatmadan yarım saat önce içiyorum bir sorun olmuyor
hkke5667 Bana vajinal de kullansan ağızdan da alsan yapıyo sersemlik dediler. Bende bir de çok gaz yapıyor
Erayldz Ben ağızdan aldığım zaman çok baş ağrısı yapıyordu vajinal kullanmaya başlayınca rahatladım o şekilde deneyebilirsin canım
nslhnbyrm Sevval0308 günde iki kere içtiğim için öyle bir şansım yok 😂 5 gün oldu inanılmaz yorgun hissediyorum onu attıktan sonra