yenianneaday Kızlar merhaba, 9 haftalık hamileyim herhangi bir düşük tehlikem yoktu az önce lavaboya gittim peçetede kan gördüm doktoruma yazdım cevap vermedi önemli bir şey olabilir mi
Mewtwo yenianneaday tabi ki ciddi bir şey olabilir. Hemen doktorunuzu arayın. Mesaja yanıt vermesini beklemeyin.
MirsT yenianneaday ilişki yaşadınız mı ? Vajina hormonlardan hassasiyet oluşuyor ondan olmuş olabilir
yenianneaday Mewtwo ya bir daha tekrar bir şey sormak için aradım kızdı ben size dönüş yaparım aramayın diye
Tubaut yenianneaday Benim iki hamileliğimde de ilk haftalar kanamalar oldu kahverengiydi hep her kanamada gitmiştim hastaneye iki hamileliğimde de progestan ilaç verdi ve ilişkiyi yasaklamıştı doktorum Sebebi herşey olabilir doktora gitmenizde fayda var en azından nöbetçi olan doktor bi kontrol eder beklemeyin bence
cookiemonsterr yenianneaday geçmiş olsun umarım yerleşme kanamasıdır canım ama bence bir kalp atışını duy gidip 🙏🏻ay doktorunu değiştir o zaman canım o ne öyle kanamam var diyorsun tabiki arayacaksın kadın doğum doktorların tam tersi endişe panik vs bu durumları daha anlayışla karşılaması lazım bence..
Mewtwo yenianneaday herhangi bir şey için aramıyorsunuz ki. Kanamanız var, endişelenmeniz çok normal tabii ki arayacaksınız.
MirsT yenianneaday korkmayın ama doktora mutlaka gidin bende de kahverengi başladı sonrasında pembemsi geldi doktorum progestan verdi onunla birlikte atıldı ve kesildi bazen vücuda yerleşirken büyürken oluyormuş 3 ayda doktorum korkma demişti. Normal regl sırasında kullandığın ped sayısını geçerse böyle kırmızı ve yoğun olursa sıkını demişti
yenianneaday Mewtwo üniversite hastanesi var oraya gitsem mi acaba kanama şu an devam etmiyor ama endişelendim
Mewtwo yenianneaday bence en iyisi takipli olduğunuz hastane ve doktora gitmek. Kendi doktorunuzu arayın önce. Benimde o haftalarda kanamam olmuştu kötü bir şey çıkmadı ama yine de kontrol edilmesinde fayda var.
yenianneaday Mewtwo kendi doktorumu aradım açmadı sinirden ölecem eve geldim şimdi uzanıyorum kanamam devam etmiyor