Merhaba bayanlar iki hafta önce doktora gittim doktorum bana bebeğin suyunda birazcık azalma ve bebeğimin iki hafta geriden geldiğini söyledi hani korkmamı söylediler takip edeceğiz durumu dediler sağlıklı beslen dengeli beslen inşallah düzelir dediler yarın kontrolüm var ve bu üç gündür tansiyon belası başıma çıktı tansiyonum sürekli 13.07 çok stresliyim yani stres yaptığım için mi acaba tansiyonun böyle yükseldiği 24 saatlikİdrarıma da baktırdım bir protein kaçağı bir zehirlenme yoktu çok şükür tansiyonu neden böyle üç gündür yüksek bilmiyorum sürekli stres yapıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum kızlar ne olur bana bir moral verin tansiyonunuz sizin de böyle yüksek olunca ne yapıyorsunuz bunu bebeğe bir zararı var mı ne olur bana bir şey söyleyin artık hani ağlamaktan helak oldum stres yapma yapa kendimi öldürdüm sanki her an başıma bir şey gelecekmiş gibi her an başım dönecekmiş gibi bayılacakmışım gibi korkuyorum ya tansiyonun yükselirse başım dönerse ben ne yaparım evde tek başımayım eşim saat gece bire kadar çalışıyor