Bulbulyuvasi Avhanim06 ben 13.haftada öğrendiğim için hamileliği ultrasonumuz yok o haftalar icin. Biraz daha geç öğrenseydim heralde bebiş doğacakmış hahdhsg
bdenerigokce Bulbulyuvasi ben 15+6 cinsiyeti kağıda yazdırdım arkadaşlarım sürpriz yapacak diye ama çok zor duruyorum ya🙈😂
Avhanim06 Esraa79 ben şuan 10.haftadayim henüz cinsiyet bilmiyorum canım sizlerin var mı bu haftalar da usgniz
Ozlemcelikolgun Biz şuan 13+2yiz 12 de gittik doktorumuz tahmin yürütemedi 14.haftaya doğru belli olur mu ne dersiniz? 😊
Tugbamasalalya Avhanim06 Avhanim06 merhaba ben varım 12+5iz bugün Dr a gittik fakat ultrason kağıdını nasıl aricam buraya aceba😊
Avhanim06 Tugbamasalalya ay canım onu bende yapamıyorum inan ki ) alttan simge de gösteriyor diyorlar kızlar ama
Emine_ylmaz63 Kızlar dün BTHCG 12877 çıktı dr gitsem ultrasyonda görünür mü bide korkuyorum boş gebelik olsa diye ilk çoçuğum erken Doğumda öldü bundan korkuyorum yardımcı olun 15 Mayıs’ta hcg 1158 di
mervekocogl Emine_ylmaz63 son adet tarihiniz nedir? Beta oldukça yüksek keseniz gözükür ama bebek gözükür mü bilemiyorum. Biz 5. Haftada keseyi 6+4 de bebek ve kalp atışını gördük. Haftanız uyumluysa görebilirsinizde
cevikannesi Emine_ylmaz63 bence bu beta değerinde boş gebelik olmaz. Gayet yüksek. İçinizi ferah tutun gidin öğrenin inşallah ☺️
mervekocogl Emine_ylmaz63 evet genelde burada hep kıza benzetildi, ben de öyle hissediyorum. Çevremde herkes erkek diyor ama neye göre diyorlar bilmiyorum 😅 sağlıklı olsun da hiç fark etmiyor ♥️