Gumus25 Merhaba kızlar, burun tıkanıklığı oluyor akşamları özellikle. Okyanus suyu yada hamilelere uygun bir sprey var mıdır kullanabileceğimiz?
Bulbulyuvasi Gumus25 canım ben hiç sprey kullanmadım vicks krem varya mentollü onu sürdüm eşim de afedersin horluyor onun da burnuna yapıştırdım biraz valla rahatladım içim açıldı eczane kullanabilirsin dedi bana ama bilmiyorum sprey beni çok rahattsız ediyor
Cansuu41 Gumus25 okyanus suyu aldım canım ben kullanıyorum memnunum.. otrivine iliadin gibi spreyler 5 günden fazla kullanılmıyor.. hamilelik kaynakli burun tikanikligida geçmiyor bi türlü en azından okyanus suyunun bağımlılık yapma durumu yok
Gumus25 Feyzaclk cumartesi gidicem soracaktım da dün çok tıkandım Bi sormak istedim buraya da teşekkürler
Gumus25 Bulbulyuvasi vicks için de kullanılmaz falan yazanlar olmuş okumuştum postlarda ama teşekkürler Bi doktoruma sorarım artık 😊
Serpilust Günlerdir gecmiyo benim de tikaniklik sterimar sprey kullanıyorum ama tam acmiyo beni birde vicks kullanabilirsin dedi aile hekimi
Yoncatac Alerjik rinit hastasıyım hamileleğimin 15. Haftasından beri b grubu dedikleri bir burun spreyi kullanıyorum
Sayin_m0m Gumus25 kışın benimde olmuştu illaidini sordum okyanus suyundan başka bir şey kullanamazsın dedii. O da hiç açmıyor allah yardımcın olsun valla 😑