anneee00000 canım zorlama kendini yeme. Doktorum dedi bana bir gün canın yeniden o yemeği yemek isteyesiye kadar yeme. Tiksinirsen ömür boyu yiyemezsin. Sen gebelik boyu 30 kg versen bunun bebeğe zararı yüzde 0 dedi. Bebek senden alır sen halsiz kalırsın vitaminsiz kalırsın ama bebek alır dedi. İlk 4 Ay üstelik ekstradan hiç bir şeye ihtiyacı yok bebeğin dedi. Ben inan midme bulandıysa yemedim. Canım istemediyse yemedim. Belki 2 hafta sadece kaşarlı tost yedim. Sağlıklı olmasını değil karnımın doymasını istedim. Çubuk kraker ile bu taç bisküviler ile falan besledim. Yani çok ile yaradı. Aman sağlıklı besleneyim değil kişisel konforum iyi olsun dedim. Hatta bir ara 12 haftada doktor multivştamin başladı. O beni kusturdu onu da bırak dedi doktor. Bırak herşeyi bırak bütün bunlar geçince başlıcaz yeniden dedş. Öyle yaptık şükür. Yağsız kaşarlı tost ve tuzlu bisküvi hayat kurtarır. Bir de imkanın varsa yemeğini başkası yapsın bneim annem de kaynanam da burda şükür bana aylarca yemek yaotırmadılar. Kendi evlerinde yapıp getirdiler kokmasın diye. Etten tiksindim mesela eve sokmadılar. Yumurta yiyesim gelmedi ille ye diyen olmadı ne istersen onu ye deid onlar da. Valla bir gün şıp diye geçti yumurta mı da yedim etimi de şimdi