Deletedmom_50 Kızlar 25+1 haftalik hamilelikte vajinadan gaz gibi ses gelmesi dün kontrole gittim doktorum hersey normal demişti akşam eve gelince oldu bide bugün sabah oldu neşen olur aceba sabah ki sanki balon patlar gibi oldu
Ginger_ Deletedmom_50 hava girmiştir canım içine cinsel ilişkide de bazen pozisyon kaynaklı olabiliyor. Belki sen de uyurken filan pozisyon değişikliğinden dolayı ya da taharetlenirken filan hava girmiş olabilir
Hatice_123456 Deletedmom_50 hava dan dolayı oluyo cnm endişelenecek bi durum yok bazen ilişkide de öle ses çıkıyor 🤭
Deletedmom_50 Ginger_ ay ne biliyim canim serklajliyim ilişki yasak dün kontrole gitmiştim akıntı oluyo beyaz akıntı ayakta kalinca onun için orkit takmıştım.çıkarınca hava mi girdi aceba içime canim
Ginger_ Deletedmom_50 muhtemelen o yüzden hava girmiş. Sıkıntı yapma vajina içerideki havayı atana kadar yapar bir kaç kez . Korkulacak bir durum değil 🌸
Deletedmom_50 Ginger_ yanlış yazmışım düzelttim canim akıntı oluyo diye orkid takmıştım ondan oldu sanırım
Deletedmom_50 Hatice_123456 ay ne biliyim canim burda birisi var vajinadan hava geliyo dedi bide aynadan baktım acilmam var dedi gitti açılması vardı ondan korkuyorum açıkçası öyle bisey değildir degil mi daha dün kontrole gittim çünkü
Deletedmom_50 Hatice_123456 bu durum doktordan geldikten sonra oldu canim normal kontrol etti doktorum bilsem sorardım ama eve gelince oldub
Deletedmom_50 Hatice_123456 aminnn canim.benim inşallah Rabbım cümlemizin bebegini kucağına almasını nasip etsin
Deletedmom_50 Kızlar dün akşam acile gittim cok korkmuştum şükür biseyim yokmuş herseyim normalmiş acilma falanda yok rahim ağzı boyu da yine aynı 40 mm şükür hiç Bi sıkıntı yok yani