Nurr29 Kızlar 2li tarama testini yaptırmak zorunda mıyız ? Sizce yaptırmalı mıyım bazı kişiler yaptırma diyor hep down sendromlu çıkıyor insanın kafası karışıyor diyor arkadaşlarım ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz sizler yaptırdınız mı
Hilal2901 Nurr29 ikisini de yaptırdım. Öyle bir ihtimal olsa ben bilmek isterdim kendi açımdan söylüyorum
Bulbulyuvasi Nurr29 canım yaptır bende ilk yaptırdığımda riskli çıkarsa aldırırım demiştim direkt sonra sonuç gelmeden düşündüm ileride hasta olmayacağı ne malum. En azından yaptır başka bir sıkıntısı da var mı yok mu öğrenirsin. Korkmana endişlenmene gerek yok. İkilide riskli çıksa bile detaylıda sapasağlam olan çok bebiş var. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Serap-asel Nurr29 bence kimseyı dınlemeyın çünkü tıp gerekli görmese zaten yapmaz ben ıkılı uçlu ayrıntılı hepsını yaptım
MirsT Nurr29 ikili test basit bir test yaptırmak istemiyor musun benim doktorum ikili yaptırdım diye imza aldı 😅 o kadar garantici ki kan testi varmış %99 sonuç veren ondan yaptır dedi
Nurdemirr Bende daha yeni yaptırdım ailem ve çevrem yaptırmamamı söylesede eşimle karar verdik ve yaptırdık içim rahat 😌