Irmakveannesi Kızlar slm işyerinde sadece alaturka tuvalet var ve bugün bir yakınım hamilelikte sadece alafranga kullanılmalı dedi nette de pek bişi bulamadım bilgisi olan var mi acaba
BesteCanerKutluzolu Irmakveannesi ne alakası var ki ben dışarda girmek zorunda kalırsam özellikle alaturka arıyorum yoksa tutuyorum mesela🙂
Burcuk Irmakveannesi evde klozet okulda düz vc kullanıyorum .. zaten en temizi düz vc bence .. mikroba en açık dönemde klozetten uzak durulmalı ayrıca eskiden klozet mi varmış
DLiviyaEsor Irmakveannesi bn tup bebekle hamile kaldim ozellikle doktoruma sordum bu konuyu hic bi sakinca yok dedi cok şükür 37 haftalik oldum biraz zorlaniyorsun ama bn bi kac doktora sordum hepside bi sakincasi olmadigini soyledi
Akshulya Irmakveannesi kaç haftalıksın sen biraz büyüyünce asla alaturka da yapamıycaksınki ben karnım cok az buyumustu girdim biyere sonra baya karnımda agrı oldu dusununcede pozisyon olarak sakıncalı oldugu aşikar dikkat et sen
Irmakveannesi Çömelmek erken doğum ya da düşük nedeni olabiliyor dedi ama bende inanmak istemiyorum acikcasi
BesteCanerKutluzolu Irmakveannesi e ama mecbur çömeliyoruz tuvalet için değil ki sadece o zaman hiç bir iş yapmamamız lazım ama şimdi benim de kafam takıldı😔
Dilekdmr Tehliken yoksa neden düşsün ki ani hareket düşme çarpma gibi durumlar vahim tabiki ama lavabo zannetmiyorum ya
Busrabusra Abartti millet iyice yok artik eskiden her isi yaparlarmis hamileyken.koruyan rabbim korur Allaha emanet bisey olmaz
SinemTunTrkylmaz Valla kızlar bende kullanıyorum alaturkayı doktorada sormadım bi sıkıntı yok şükür içinizi ferah tutun 😊
Busrabusra Abartti millet iyice yok artik eskiden her isi yaparlarmis hamileyken.koruyan rabbim korur Allaha emanet bisey olmaz
gizemmm Tuvalete çok sık gidildiği için açılmaya sebep olabilir bence Ben 6. Aydan sonra alaturka kullanırken zorlandım bi de zayıf olduğum halde karnım çok sıkışıyordu Şu an 37. Haftadayım kullanıyorum alaturka açılmam olur doğuma yardımcı olur diye
Aysealty Özellikle son haftalarda göbekten dolayı çömelmek biraz zor geliyormuş benim iş yerimdede öyle ama mecbur kullanıyoruz🙄
CansuHakanDabakan Irmakveannesi Yani şöyle düşün çoook çok eskilerde büyüklerimiz alafranga tuvalete mi giriyordu? Hep çömelerek yapılıyordu sonuçta. Bende anneme gittiğimde hep öyle giriyorum karın büyüdükçe Zorluyo sadece onun dışında çömelme ile erken doğum açılma sebep olacagını hiç sanmıyorum..