defnezumram Kızlar bugün hafif lekelenmem oldu enfeksiyon mu var yoksa bu durumlamı alakalı bilemedim ama doktorum plasentanın rahim ağzına 2 santim yakınlıkta olduğunu söyledi bu duruma benzer durum yaşayan var mı ya da sonucu ne olur
Edolili defnezumram bana 26. Haftamda dedi doktorumuz plsenta rahim ağzıını kapatmış riskli gebelik dedi ama bekleyelim 2 hafta. 2 hafta sonra tekrar gittim ve düzelmiş çok üzülmüş ve korkmuştum . Düzelir inşallah düzelme olasılığı çok yüksekmiş
ilgihazaal defnezumram dikkat et agie kaldirma agir is yapma ayaklarini uzat dinlen kendini zorlayacak bir sey yapma düzelir inşallah
Ulvana defnezumram canım banada doktor plasenta aşağıda dedi.ve bi enfeksiyon çıktı Allah yardımçımız olsun
defnezumram Edolili benim doktorumda bu yukarı çıkabilir rahim yukarı çıktıkça 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem bende inşallah bi sıkıntı olmaz
ilgihazaal defnezumram calis ondan bir sey olmuyor ben de calisiyorum ayaktayim hep ama zoelamiyorum dinlene dinlene ve agie kaldirmiyorum tencere bile tasimamaya dikkat ediyorum supurge yapmiyorum yaparsam en dusuk ayarda bunlara dikkat ettim düzeldi şükür
defnezumram Ulvana amniyon sıvısı sınırda dediler 1 haftada yükselttim bol suyla midesi bile su dolu dedi doktorum bu kezde bu çıktı
Ulvana defnezumram Allah yardımçın olsun ben her 15 günde bi gidiyom kan deyerlerim çok oynuyur buda beni kötü ediyor iyneler ilaçlar artık oturamaz oldum.2 saatdirde bi karnıma ağrı girdi uzanıp dinlenmek istiyorum geçmiyor artık doktor demekden korkar oldum çünkü hep gidib geldikden sonra bi şeyler oliyor
defnezumram Ulvana bende gitmekten sıkılıyorm valla bi kaç hafta kendimi dinliycem bakalım nolcak sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
defnezumram ilgihazaal benimde eşim sağolsun bişi yaptırmıyor şu an için inşallah düzelir genel olarak kapanmadıkça rahim ağzı yükseliyormuş kendisi
ttugba92 bana da 16. haftada aynisini dedi doktor. 2cm uzakliktaydi rahim cikisina. 20 hafta kontrolune gittim dun 4 cm olmus. yavas yavas cikmaya baslamis. genellikle rahimle beraber yukseliyor ama dikkatli hareket edin. agir is yapmayin ayaklarinizi uzatin.
dexter canım yokuş ve merdiven çıkmak yasak, ağır kaldırmak ve yarım saatten fazla ayakta durmak da. ben her fırsatta sol yana uzanarak 3cmden 5cm e çıkardım uzunluğu ama anlık değiştiği ve plasenta da aşağıda olduğu için olabildiğince uzanman lazım.
defnezumram dexter çalıştığım ve evimin 3. Katta olduğu düşünülünce bunlar çok kolay değil ama kendimi zorlamadan devam etcem bakalım