Kurabiyeannesi _tuuggcce_ o zaman senin gördüğün başka bi şeydir bu haftalarda bebeğim boyu 30-35 cm olması lazım
_tuuggcce_ Kurabiyeannesi hemşire buna bakıp 7 ile çarpıyosun dedi. Şu an hesaplayamadım ama 65,5 mm yi 7 ile çarp dedi
_tuuggcce_ AnnesiyimM53 bdl mi neydi sanırım. Hemşire 65,5 mm dedi. 7 ile çarpınca boyu o oluyor ben şu an hesap yapamadım aklımdan dedi
Kurabiyeannesi _tuuggcce_ canım hemşirenin dediği gibi hesaplarsan 6,55 cm x 7 =45.85 cm yapıyor bu haftalarda böyle olmaz çünkü 38-39 haftalarda bebek 48-50 cm arasında doğuyor senin bebe daha 26 haftada 45 cm mümkün değil
AnnesiyimM53 _tuuggcce_ ama bdl olmaması lazım 45 cm çıkıyorum bu haftalarda o boy çok fazla fl ölçümü lazımdı canım ☺️☺️
_tuuggcce_ Kurabiyeannesi yani öyleyse bence de çok uzun zaten 😅 belki hemşire yanlış yeri göstermiştir dalgınlığına gelip. Bir dahaki gidişimdir sorucam tekrar ☺️
_tuuggcce_ AnnesiyimM53 bende tam bilmiyorum, sorduğumda orayı gösterdi. Belki hemşirenin de kafası karışmıştır. Bir dahakine sorarım artık ☺️