Songulkosar Misramisra evet gelişim olarak önde zaten ama herşey normal şuan için yediklerime dikkatte ediyorum aslında eşimde bende kilolu doğmuşum büyük ihtimal genetik
Hatmila Selda-Bekmezcii merhabalar benim bebişte aynı kilolarda aynı hafta da doktorunuz önde gidiyor falan dedimi size acaba
svm9 35+3 te 3150 idi kızım😍 şimdi 36+3 teyiz yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak 😁 küçük yenidoğan olan eşyalar olmayacak ona üzülüyorum yaaa 🤣
Sinemm35 svm9 Maşallah 🧿 doğduktan sonra ödemleri gidince biraz kilo veriyorlar olmayacak diye üzülme 😂
2evlat1anne Mrymcngzll 32+2. Haftamdayım sadece detaylıda özelde öğrenmiştim boyu kilosunu 1 hafta önden gidiyor iri bebek dendi ama ne boy ne kilo hiç bilmiyorum merakta ediyorum açıkcası
Esra06e Alevdemiroglu benimde öyle çıkıyor başta geç döllenme dedi 2 hafta geri dedi şimdi 2hafta ileri çıkıyor ultrasonda
Mervee1296 Haticenuuur herkes kilolu doğacak diye birşey yok bebek kan akımı iyi olsun bebek sağlıklı olsun yeter benimde 34. Haftada 2.200 dü ama bebek sağlıklı dedi
Benma @Love13 benim 2 hafta geri 32 de 1507 kiloydu ama zayıf olmaları önemli değil sağlıklı olsunlar kilolu doğup kuveze girende var zayıf doğup girmeyip turp gibi olanda inşallah güzel besleriz kilo alırlar 🙏
Brownie tugba_3481 kilosu olması gerektiğinden fazla, 2200 2300 olması gerekirken 2800 ve 34. Haftada daha böyle artmasından korkuyorum normal doğum istiyorum