pembemor25 Kızlar bazen karnıma anlık bi baskı oluyor bebek hareket ederken dönüyo bi şekilde baskı yapıyor gibi bi anda tuvaletim geliyor tuvalete gidince rahatlıyorum sizde de böyle baskı sertlik tarzı şeyler oluyor mu acaba ?
Ebruakpnr pembemor25 Bebek kendini kasınca karında sertlik oluyor genelde Baskı yaptığı için de tuvalet ihtiyacı olabiliyor
arsamveannesi pembemor25 bende yuz ustu uzaninca karnim bi anda top gbi sertleşiyor bebek mi sertlesen rahim mi anlamadim bende
Jdjdjdjdjf pembemor25 Canım seni korkutmak istemem ama aynı şeyleri yaşadım ben bebek büyüdü ondan sanıyordum ama 33 haftalıkken nsty bağlanınca ortaya çıktı o toparlanmalar sancıymış doktoruna görünmen de fayda var daha da fazla ilerlemesin ben iki gün tedavi gördüm sancılar geçsin diye. Doktora görün mutlaka haber ver
Jdjdjdjdjf pembemor25 Ama korkan Allah’ın izniyle birşey olmaz benim sancılarım 100 ü geçiyordu🥺 şuan evde istirahat ediyorum
pembemor25 Ebruakpnr ya bi kaç yazı okudum böyle kasılmalar çok önemli doğum belirtisi falan diye korktum tekrar burdan bi yazayım dedim o yüzden
Ebruakpnr pembemor25 hiç korkma benim 32 haftalık arada bendede oluyor ama çok sürmüyor bebek kasıyor kendini işte
Jdjdjdjdjf pembemor25 26 da falan başladı benim de ama çok sık değildi 30 dan sonra sıklaşmaya başladı korkmayın her gebelikte oluyormuş hemen hemen sıklığı çok önemli ama çok sık oluyorsa sıkıntı
pembemor25 Jdjdjdjdjf benim her gün olmuyor bile ara da oluyor iyi bari yine de çok önemli değildir ben takip edeyim çok sıklaşırsa hemen gideyim doktora 😊