jrarya BSbulut süt ve yoğurt iyi geliyo diye biliyorum canım hem faydalıda şu dönemde iyi gelir inşallah şifa olur 😇
buse_yildiz24 Deletedmom67 merhaba 🙂 bebde 4+4 hamileyim . Bu ayın 25inde kalp atışı duyulur mu ki bana erken dediler yani kese görülür ama kalp atışı henüz duyulmaz dediler kararsız kaldım şimdi 🙄
Deletedmom67 buse_yildiz24 canım bu akşam da kasık ağrım oldu hastaneye gittim 2,3 güne kesen olusur dediler.kalp atışıda vajinal kontrolde duyulur büyük ihtimal dediler😊 bakalım duyulmazsa üzülmek yok 7.-8. Haftasında duyanlar var 😊
Ozgeulnc GizemAteErgn ne kadar güzel 🤰😁 bende yarın gideceğim doktoruma çok heyecan ve stres yaptım 🤗
Kbrbsr Bende taM 5 haftalığım doktora ne zaman gidersem kalp atışını duyabilirm kaçıncı haftada duyuluyor
buse_yildiz24 Deletedmom67 evet🙂 Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerisi mühim değil 🙏🙏❣
buse_yildiz24 Ozgeulnc tatlı bekleyiş bunlar👼 daha susam kadar ama insan her zerresini merak ediyor işte boşuna dememişler annelik, bebek rahmine ilk düştüğü an başlar diye🤗🤗
DenizUsta Ben varım canım 6+6 Haftalığız eylülün 6 sı diye hesapladı doktorumuz hayırlısıyla sağlık sıhhatlı bır sekılde alalım mınnaklarımızı kucaklarımıza inşallah
maviianne kızlar bende 7+3 haftalık hamileyim doktorumuz nasipse doğum ağustos 20-eylül 1 gibi dedi inşallah sağ sağlam bebişlerimize kavuşuruz 🤗😍
Kubra_ali maviianne bende aynı günün ama program 3 eylül diyor o zaman doktorun dediğine bakalım demi ıns ağustosta olurlar😊😊😊
Seydaklts09 5+4 haftalık hamileyim 27 sinde kontrolümü var rabbime herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Fulden jrarya bende geçen hafta kesesini gördüm 5 haftalıktım bu hafta 6.haftaya girdim kısmetse haftaya kalp atışını duymaya gidiceğim 🙂)
jrarya Fulden duyarsın canım inş güzel heyecanlar biz işk kalp atışınj kaydettik unutmazsan heyecandan sende kaydet 😇